Home Mesečni horoskop Astro prognoze za april 2020: Pun Mesec će nas usmeriti na nove...

Astro prognoze za april 2020: Pun Mesec će nas usmeriti na nove životne tokove a kvadrat Marsa i Urana donosi masovne pobune i krizne periode

221
0
Dnevni horoskop za 28. jun 2020.
Dnevni horoskop za 28. jun 2020.

Pred nama je jedan vrlo dinamičan i bitan mesec za usmeravanje ka budućnosti. Saturn je već zauzeo svoju poziciju u Vodoliji pa uz podršku Marsa pokreće se neka nova budućnost ili se dešavaju promene u postojećim projektima. Mnoge osobe završavaju jedan dugogodišnji ciklus i pokreće novi.

Neptun će mnogim osobama ispuniti i ostvariti njihove snove u javu. Jupiter u konjukciji sa Plutonom uz podršku Urana iz Bika daje većoj populaciji da transformiše i regeneriše mnoge životne tokove što se može dešavati neočekivano. Venera ulazi u Blizance 3. aprila što će kod pojedinih osoba probuditi želju za uživanjem, zabavom i flertom što može doneti do preljube, piše astrolog Željka Knežević. Merkur pravi konjukciju sa Neptunom oko 3. aprila što je dosta povoljno za osobe koje pišu, slikaju i glume gde će biti povoljno zbog bujne mašte, nadahnuća gde mogu da nastanu nova dela. Mars će biti u kvadratu sa Uranom oko 7. aprila gde se mogu dešavati masovne pobune dok u ličnom životu može dati preispitivanje stavova i krizne periode. Pun Mesec će biti 7. aprila gde će više sile da nas usmere na nove životne tokove. Merkur iz Riba prelazi u Ovna 11. aprila gde će biti dosta moćan, ako bude postojala protivrečnost ili provokacija lako može doći do sukoba. Sunce ulazi u Bika 19. aprila gde će pokrenuti materijalnu stranu, kreativne potencijale, odlaske u prirodu. Mnoge povoljnosti za prodaju i kupovinu zemlje  ili nekretnine sada mogu da se dešavaju. Mlad Mesec i novi početak u Biku su dosta svrsishodni i povoljni. Za vreme ovog meseca sve je dosta povoljno – novi poslovni ugovori ,odluke, menjanje finansijskih resursa. Pluton kreće retrogradno 25. aprila i mnoge osobe mogu duboko zaroniti u sebe da se suoče sa nečim što ih boli i nikako da se reše toga. Pojedine osobe bi mogle ostaviti prošlost iza sebe i krenuti u novi životni tok. I na kraju aprila, tačno 27. Merkur ulazi u Bika pa je dobro poslušati savete od iskusnijih bez predrasuda. Potrebno je da budemo metodični i fleksibilni kako bi rešili neke stvari.

KAKO POJEDINAČNI ZNACI MOGU PROĆI U APRILU?

OVAN

Dragi Ovnovi, za vreme vaše vladavine sve do 18. aprila sreća i uspeh vam je nadohvat ruke. Od 11. aprila Merkur vam donosi lepe vizije, dogovore, jasnoću. Sada nije dobro da kažete svima šta mislite ili da mislite da ste u pravu, možda i niste uvek u pravu. Emotivno biće dosta izazova što vi svakako možete da savladate i postavite čvrste temelje. Kada je zdravlje u pitanju, mnogo manje stresa i tenzije će biti u ovom mesecu. Vežbajte i hranite se zdravo.
Astro prognoze za april 2020: Pun Mesec će nas usmeriti na nove životne tokove a kvadrat Marsa i Urana donosi masovne pobune i krizne periode
Astro prognoze za april 2020: Pun Mesec će nas usmeriti na nove životne tokove a kvadrat Marsa i Urana donosi masovne pobune i krizne periode

BIK

Dragi Bikovi, vi imate veliku želju da promenite nešto u vašem životu što se može i desiti kada nastupi vaša vladavina od 19. aprila. Saturn i Mars u vašoj jedanaestoj kući može da ispuni vaše želje o kojima ste samo maštali. Nestrpljivost da saslušate stvari do kraja već želite odmah da krenete nije vaša osobina. Najbolji ishod za finansije se dešava na samom kraju meseca. Odličan mesec za ljubav i seksualnost će biti aktivnija, bez obzira u kakvoj ste partnerskoj vezi. Kada je zdravlje u pitanju, ono je dosta dobro, jedino pojedini mogu imati problem sa stomakom pa pazite na hranu.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vi možete biti zabrinuti zbog posla jer vaš vladar Merkur menja tri znaka u ovom mesecu. Od 11. do 26. aprila će biti lepih prilika za posao i sve vam ide od ruke. Mnogi Blizanci mogu pronaći istomišljenike i imati neke nove dogovore kada je posao u pitanju. Sada je vreme da imate čvrst stav da bi nadređeni i vaši bližnji imali više poverenja u vas. Krajem meseca možete imati lepu finansijsku nadoknadu za vaše ideje. Venera će tokom celog meseca boraviti u vašem znaku što vam donosi lepe mogućnosti za ljubav ili zabavu, šarmom možete osvojiti koga god poželite. Svi imate sreće u ljubavi. Kada je zdravlje u pitanju, puni ste energije i sve odiše šarmom i glamurom oko vas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.