Jupiter u jarcu do 18. decembra 2020.
Jupiter u jarcu do 18. decembra 2020.

Jupiter u drugoj polovini znaka Jarca i njegovi izazovni aspekti – Jupiter je započeo svoj direktan tok 13. septembra i provešće još samo nekoliko meseci u znaku Jarca, a zatim će 18. decembra preći u znak Vodolije.

Jupiter je inače, kako ga nazivamo, dobri duh astrologije. Mnogi mu pripisuju osobine grčkog boga Zevsa. Veliki je dobrotvor koji štiti male ljude, ali ako ga ne poštujete, postaje veoma ljut i arogantan, za astroportal.in piše Ana Mandić.

Njegove pozitivne karakteristike su povoljne mogućnosti, proširenja, nade, pozitivni događaji, sreća, produktivnost i obilje. Međutim, kada se nađe na terenu gde se ne oseća baš najbolje, on pokazuje svoju lošu stranu, koja se manifestuje u obliku arogancije, sumnjičavosti, fanatizma i kroz ispoljavanje besa i eksplozije.

Jupiter u jarcu do 18. decembra 2020. Izazovni aspekti Jupitera u drugoj polovini znaka Jarca.
Jupiter u jarcu do 18. decembra 2020. Izazovni aspekti Jupitera u drugoj polovini znaka Jarca.

Jupiter u Jarcu je u padu. Ovde je njegova energija ograničena i ne može se manifestovati na pravi način. Kao, na primer, stavljanje sunca u malu kutiju, gde se njegovi zraci ne mogu slobodno širiti, a to onda dovodi do frustracije i mogućnosti izbijanja besa. Kao što smo doživeli u proleće, kada je radio zajedno sa Plutonom, širenje virusa po celom svetu je iznenada počelo, jer je Jupiter ekspanzija, a Pluton predstavlja viruse.

Jupiter u našem telu predstavlja butine, jetru, masnoću, krv, koštanu srž i pluća ili deo pluća, nazvan pleura, pa u kombinaciji sa Plutonom koji je destruktivan imamo bolest koja ograničava plućnu funkciju čak do tačke potpunog otkaza usled teške infekcije .

Kad se sve ovo jednom završi: Saznajte šta svaki horoskopski znak očekuje posle pandemije korona virusa

A onda postoje dva scenarija, ili smrt ili iznenadno poboljšanje i regeneracija. Budući da je kombinovan sa Plutonom, koji vlada nesvesnim, nepoznatim i skrivenim područjem, ovaj virus nam je i dalje velika nepoznanica.

Do sada je Jupiter dostigao polovinu znaka Jarca i trenutno se nalazi na 17. stepenu. Protresao je sve što je mogao, proširio je loše strane Jarca, Saturna i Plutona. Došlo je do ograničenja slobode i straha koji pogađaju ekonomiju, vladu, svetske organizacije, ali i nas pojedince…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.