Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 21. septembar 2020. Ovan premoren, Biku stiže lova, Blizanac bez samopoudanja, Rak pun radnog elana, Lav mnogo radi, Devica demotivisana…

…Vaga zadovoljna, Škorpijama moguć težak dan, Strelac puca od energije, Jarac upada u probleme na poslu, Vodolija rešava probleme, Riba puna optimizma, piše Stil.

OVAN

Hronično ste umorni pa se to manifestuje kroz lošu saradnju sa kolegama. Nasuprot tome, u oblasti ljubavi odlično funkcionišete zahvaljujući podršci i ljubavi koju dobijate od partnerke. Imunitet je slab i vreme je da nešto uradite po tom pitanju.

BIK

Priliv finansija na samom početku radne nedelje omogućava da posao započnete prilično raspoloženi. U oblasti ljubavi se vide problemi. Očekuje vas veća svađa sa partnerkom tokom koje nećete paziti na reči. Nervi su ugroženi.

Dnevni horoskop za 22. septembar 2020. Ovan nestrpljiv, Bikovima nesporazum, Blizanac sreće zanimljivu osobu

Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.

BLIZANCI

Sumnjate u svoje sposobnosti i čak vam ni podška saradnika ne pomaže da se osećate bolje U oblasti ljubavi situacija je drugačija: na spontan način pokazuje partnerki svoje emocije. Moguća je zubobolja.

RAK

Raspoloženi ste za posao i bukvalno se bacate na poslovne obaveze. Sa razliku od poslovne prebukirane oblasti, na polju ljubavi nema nikakvih dešavanja, čak ni nagoveštaja. Na polju zdravlja dolazi do stabilizacije…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.