Dnevni horoskop za 22. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 22. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 22. septembar 2020. Jesen na pragu, zbogom lepom letu… Sunce ulazi u Vagu danas, te ćemo tragati za stabilnošću, harmonijom , mirom i tišinom. Narednih mesec dana u centru će biti odnosi, brakovi, veze i težnja ka ravnoteži u njima.

Biće problema oko odluka, jer Vaga je takva, uvek na klackalici, ali uvek željna društva, ne ume da funkcioniše sama. Potrebno joj je druženje, a s Venerom koja inače vlada njome, tragaće se i potencirati lepota i uživanje uz umetnost i kreativnost u svakom obliku, piše današnji dnevni horoskop.

Posvetite se onima koje volite i radite na kvalitetu odnosa sa drugima.

Horoskopski znakovi i ljubav kroz život za nju i njega: Evo kako zavode i šta vole horoskopski znakovi!

OVAN

POSAO

Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela.

LJUBAV

Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 22. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 22. septembar 2020.

BIK

POSAO

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.

LJUBAV

Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Jupiter u jarcu do 18. decembra 2020. Izazovni aspekti Jupitera u drugoj polovini znaka Jarca.

BLIZANCI

POSAO

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

RAK

POSAO

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima.

LJUBAV

Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazšli trenutnu situaciju.

ZDRAVLJE

Nervozni ste…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.