Home ASTRO Astro prognoze za leto 2019: Detaljna analiza najboljih i manje dobrih dana...

Astro prognoze za leto 2019: Detaljna analiza najboljih i manje dobrih dana u svakoj sedmici od juna do avgusta

78
0
Dnevni horoskop za 24. mart 2020.
Foto: freepik.es

Astro prognoze za leto 2019: Suočeni smo s velikim brojem ozbiljnih izbora. Svaka misao, svaka akcija je uvećana pod kombinovanom snagom Saturna, planete obaveza i Plutona, planete moći i transformacije. Razmotrite načine na koje možete da živite zdravije i zadovoljnije. Moramo izabrati naše prioritete. Koliko god velike ili male bile vaše akcije, možete napraviti razliku jer svi pozdravljamo toplije mesece u godini.

Jun

Opuštajući, udoban početak odražava manja energetska raspoloženja karakteristična za padajući lunarni ciklus. Dugme kosmičkog resetovanja je pritisnut s novim Mesecom u Blizancima u ponedeljak, 3. juna. Nade mogu biti nerealne dok se Sunce i Mesec suprotstavljaju Jupiteru i Neptunu. Preporučuje se oprez. Saznajte činjenice i preporuke. Obavite temeljna istraživanja pre ulaganja ili dovršavanja stvari. Lojalnost se više oseća s dolaskom Merkura u Raka 4. juna. Ima dovoljno mesta za uključivanje novih prijatelja zajedno sa poznatim licima. Petak, 7. jun, je posebno živ dan za društvene aktivnosti. Nesporazumi i konfuzija su verovatniji u nedelju, 9. juna i ponedeljak, 10. juna. Preduzmite korake za razjašnjenje komunikacije. Držite se obećanja. Proverite vreme sastanka. Osigurajte se da imate potpisane ugovore u pisanom obliku. 15. i 16. juna počinje slavljeničko raspoloženje. Nakon oprečne podnevne opozicije između Marsa i Saturna, većina ljudi je spremna da se opusti. Skoro puni Mesec u Strelcu pogoduje okupljanju srdačnih duša koje vole zabavu. Nemojte biti previše saosećajni. Ostavite mesta za milostivo davanje i uzimanje. U nedelju uveče dominira puni jagodasti Mesec u Strelcu. Tačno se pojavljuje tokom sitnih sati u ponedeljak ujutru, 17. juna. Istina ima snažno umirujuće delovanje na emocije. Dvosmislenost dovodi do neprijatnog nezadovoljstva, piše Spirit of change. Aktivnosti na radnom mestu pružaju uzemljenje u ponedeljak popodne. Ambicije i napori maksimizovani su povezivanjem Merkura i Marsa blizu podneva 18. juna. Ako je potrebno, pregrupišite se u sredu, 19. juna. Planovi se mogu više puta revidirati tokom druge polovine sedmice. Leto počinje u petak, 21. juna. Sunce ulazi u Raka pre popodneva. Neptun postaje retrogradan gotovo u isto vreme. Zvuk sirena peščanih plaža i pogled na šumske staze i planine neodoljiv je. Opozicija Venere i Neptuna zavodi ljubitelje zabave i avanture. Povoljno je vreme za planiranje putovanja i korišćenje tehnologije. Ako ste spremni za ažuriranje, nadogradnju ili modernizaciju, zvezde su sa vama!
Astro prognoze za leto 2019
Astro prognoze za leto 2019

Jul

Ponedeljak, 1. jul biće ugodan i miran. Može se čuti glas iz prošlosti ili bi moglo doći do ponovnog okupljanja. 2. jula mladi Mesec u Raku započinje novi krug aktivnosti. Putovanja i svi ostali poduhvati uživaju zeleno svetlo Svemira, ali sa Saturnom u opoziciji savetuje se oprez. Pomirite se s prošlošću pre nego što krenete u budućnost. Merkur se usporava, pripremajući se za retrogradno kretanje koje počinje u nedelju, 7. jula. Kada se proučava, istorija može biti predivan učitelj. Ova poruka je napisana u zvezdama tokom prvog dela meseca. 4. jula verovatno će doći do nekih iznenađenja. Krajem sedmice dominiraju prijatnije energije. Merkur postaje retrogradan u nedelju uveče 7. jula. Održavajte prijateljske veze čak i ako se osećate razočarani 8. i 9. jula. Ovo je nedelja koji zahteva neka prilagođavanja stavova i prioriteta. Sunčeva opozicija prema Saturnu u utorak, 9. i Marsov kvadrat s Uranom u četvrtak popodne može dovesti do preuređenih rasporeda. Verujte da će sve što se čini izgubljeno biti zamenjeno nečim boljim. Dok se Mesec puni, u nedelju ujutro 14. jula Sunce je u opoziciji s Plutonom. Okrivljavanje drugog je primamljivo. Saradnja može biti mnogo korisnija. Emocionalna ravnoteža i zrelost, kao i čvrsta odanost pomažu u prevladavanju izazova kako se približava pun Mesec u utorak, 16. jula. Čak i ako naiđete na protivljenje, tražite kompromis i saradnju kad god je to moguće. Ako odnos dosegne kraj, pustite s ljubaznošću i saosećanjem. Stvari će se ubrzano odvijati kad Sunce stigne u vatrenog Lava u ponedeljak, 22. jula. Letnja vrućina dolazi! Tempo je u utorak ujutro vatren, ali prepreke nastaju tog popodneva. U sredu očekujte komplikacije, a 24 – og potrebno je vešto se ophoditi sa ljudima i pametno upravljati projektima. Budite vođa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.