Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 27. maj 2019: Vaga isteruje pravdu, Blizanci u problemu,...

Dnevni horoskop za 27. maj 2019: Vaga isteruje pravdu, Blizanci u problemu, početak strastvene veze za Lava

100
0
Dnevni horoskop za 9. Septembar 2020.
Dnevni horoskop za 9. Septembar 2020.

Dnevni horoskop za 27. maj 2019: Predah za Ovna, Bik neraspoložen, Blizanci u problemu, Raku dan za ulaganja, strast za Lava, Devica uspešna, Vaga isteruje pravdu, Škorpija dobro, Strelac sumnjičav, Jarcu vreme za ulaganje, Vodoliji pucaju poslovi, a Ribe u vakuumu. Ovo je današnji dnevni horoskop za danas 27.05.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Period burnih dešavanja je iza vas u potpunosti. Danas sledi zatišje, pa iskoristite ga za manji predah. Ljubav I dalje želite da dokučite zaplet koji vam se dešava u ljubavi. Ne zamarajte se već se prepustite. Zdravlje Sinusi.

BIK

Posao Dobre finansijske prilike. Ako ste preduzetnik danas je povoljan dan za inovacije u radu. Ljubav Ako ste sami, imate priliku za poznanstvo sa jednom Vagom. Zdravlje Neraspoloženje. Nemate jači razlog za to.
Dnevni horoskop za 27. maj 2019
Dnevni horoskop za 27. maj 2019

BLIZANCI

Posao Obratite pažnju na putovanja. Kroz brojne kontakte ima ćete širi društveni i poslovni uticaj. Ljubav Ne možete uvek da sedite na dve stolice. Počeli ste da preterujete, možete biti otkriveni. Zdravlje Kretanje potrebno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.