Dnevni horoskop za 5. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 5. avgust 2019.

Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019: Ovaj mlad Mesec se dešava na 12. stepenu Blizanaca što je stepen Riba i pravi aspekt sa Jupiterom i Neptunom. Moguć je veliki optimizam, nade, očekivanja, pregovori, istraživanja dok pojedinci baš u ovom periodu mogu završiti neke brze poslove. Mladi Mesec nam uvek donosi neke nove početke pa je jako bitno da ispravno postupimo i pokrenemo neke nove životne tokove. Sve je nekako u pokretu, glasovi na sve strane, druženja, putovanja i komunikacija su vrlo naglašeni. Sada je dobro da popravite neke stvari, kupujete telefone, automobile i sva sredstva za komunikaciju, prevoz, servisirate iste itd.

Kako su Blizanci veseli, sada će se videti radost i veselost na mnogim licima, piše astrolog Željka Knežević. Veće gužve i kupovine se sada mogu dešavati među ljudima i na kasama. Mnogi mladi koji žele da odaberu šta će upisati od škole sada je pravo vreme da donesu odluku i sigurno neće pogrešiti. Generalno gledano, ovaj mlad Mesec može mnogim osobama doneti dosta uspeha, a nažalost pojedinci mogu imati dosta nepovoljan period.

Šta pojedinačni znaci mogu očekivati od ovog mladog Meseca?

Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019: Strelcu donosi greške i nesporazume, Lavu uspeh na svim životnim poljima a Ribama neplanirane izdatke
Mlad Mesec u Blizancima 3. juna 2019: Strelcu donosi greške i nesporazume, Lavu uspeh na svim životnim poljima a Ribama neplanirane izdatke

OVAN

Vaš temperament i vatrena priroda sada bi mogla da odreaguje dosta burno i dolije ulje na vatru koja već gori u porodičnim odnosima. Ako možete da se suzdržite od bilo kakvih konflikta, to bi bilo najbolje i za vas i za okolinu i najbliže osobe. Na poslu ako postoje neka prećutna nezadovoljstva, sada bi bilo najbolje da tako i ostane jer bi se moglo sve urotiti protiv vas.

BIK

Kod vas su dosta povoljni aspekti za neka nova ulaganja koja ste u poslednjih par meseci. Za vreme mladog Meseca u Blizancima vama sve ide dobro i još bolje kreće kada Merkur bude od 4. do 27. juna u Raku gde možete dobiti još više ponuda. Bitno je da komunicirate sa rodbinom, prijateljima i pokrenete sve akcije jer vam je odličan period.

BLIZANCI

Kod vas je bitno da se opredelite šta hoćete i da ne ostane sve samo na priči, jer se sve povećava sa ovim mladim Mesecom. Kako ste vi dvojni znak, onda uvek postoji razlika šta mislite i šta želite pa bi sada trebalo da ujedinite misli i želje. Pojedini Blizanci sada mogu da se raduju, a neki će i da plaču. Ako niste sigurni, najbolje da onda ne donosite nikakvu odluku već sačekajte bolji period.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.