Home Horoskop Provešće se kao bosi po trnju: Za ova 3 horoskopska znaka jun...

Provešće se kao bosi po trnju: Za ova 3 horoskopska znaka jun 2019. biće najgori mesec u godini

75
0
Dnevni horoskop za 23. mart 2020.
Foto: freepik.es

Ova tri znaka će se u junu provesti kao bosi po trnju, a do kraja godine čeka ih još više nedaća! Ovan, Škorpija i Ribe neka se pripreme.

OVAN

Blagostanju u kojem su Ovnovi uživali od početka 2019. godine, došao je kraj. Tokom narednih šest meseci, Ovnovi će imati poteškoća da se fokusiraju a faliće im i energije, piše Allure.com. Previše ste se istrošili u prethodnim mesecima, i sada ćete morati da radite prekovremeno kako biste održali ono što ste gradili do sada. Za vas u junu, a ni do kraja godine neće biti ni minuta odmora – čeka vas samo rad, rad i rad.

ŠKORPIJA

Još u junu počeće vaši problemi sa finansijama, i neće prestati do kraja godine. Škorpije. moraćete da usporite, i da o svemu razmislite više puta pre nego što krenete u akciju. Najveći uticaj retrogradni Merkur imaće na vaš socijalni život i obrazovanje, kako se približava kraj godine.

RIBE

Ova godina do sada je bila puna iskušenja za osobe rođene u znaku Ribe, i tako će biti i do kraja godine. Bilo da su u pitanju porodični, poslovni ili emotivni odnosi, poslednjih šest meseci ove godine Ribama će doneti brojne prepreke. Izbegavajte nesuglasice sa nadređenima jer biste u junu mogli skupo da ih platite. Bilo bi dobro da preispitate svoje želje i da se potrudite da sve loše ostavite u ovoj godini, kako bi vam naredna bila bolja. luftika.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.