Home Zabavni horoskop Horoskop otkriva zašto vas boli duša i telo i donosi najbolja rešenja...

Horoskop otkriva zašto vas boli duša i telo i donosi najbolja rešenja za svaki znak

1004
0

Zašto vas boli duša i telo: Devica često ima problema sa probavom, blizance često bole leđa. Saznajte koje eterično ulje može najbolje otkloniti tegobe vašeg znaka.

 

Ovan

Kao prvi znak horoskopa, ovnovi su ambiciozni i strastveni predvodnici velikog takmičarskog duha. Zbog njihovog relanog pogleda na svet, njima vladaju oči, mozak i glava zbog čega su skloni glavoboljama. Eterično ulje nane smiruje i opušta ovaj napeti znak i oslobađa telo od stresa.
Zašto vas boli duša telo
Zašto vas boli duša telo

Bik

Bikovi su veoma pouzdani i odani prijatelji koji dosta drže do vernosti u prijateljstvu i porodici. Ovim stabilnim i praktičnim osobama vlada vrat i grlo zbog čega upravo ove zone najčešće oboljevaju. Eukaliptusovo eterično ulje pozitivno deluje na ove delove tela, opuštajući mišći i disajne puteve.  

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su veoma komunikativni i imaju rešenje za sve probleme. Glavni deo tela ovog duhovitog i osećajnog znaka su ramena, ruke i pluca, te često imaju respiratorne probleme i bolove u mišićima ramena i leđima. Eterično ulje bergamota deluje antibakterijski i pravo je rešenje za ovaj znak pun života.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.