Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 30. jun 2016: Raka i Lav pred novim izazovima,...

Dnevni horoskop za 30. jun 2016: Raka i Lav pred novim izazovima, Ovan u formi, Blizanci imaju velike šanse za dodatnu zaradu,

124
0
Direktan hod Saturna u Strelcu od 25. avgusta do 20. decembra 2017
Dnevni horoskop za 30. jun 2016: Ovan u formi, Bik treba da deli posao, Blizanci više zarađuju, Raka i Lava čekaju novi izazovi, Devica čeka ozbiljnu priliku, Vaga u poslu, Škorpija dominira, Strelac zaintrigiran, Jarac nezadovoljan, Vodolija uživa u slobodi, a Ribe imaju puno obaveza. Ovo je dnevni horoskop za danas 30.06.2016. godine, piše luftika.rs.
 

OVAN

Posao Možda ste imali malo lošije dane do sada, ali to nije razlog da se povučete iz igre koja tek počinje. Bićete u odličnoj poslovnoj formi ovaj put. Ljubav Ne posustajete kada je u pitanju osoba na koju često mislite, jer su se neke stvari desile bez najave i otvorile vam savim novi put. Zdravlje Problem sa psihom.
Dnevni horoskop za 30. jun 2016
Dnevni horoskop za 30. jun 2016

BIK

Posao Vaša poslovna strana je pomalo lošije postavljena po trenutnim aspektima pa bi bilo dobro da ne donosite ozbiljne odluke, ovaj put. Prepustite deo posla svojim saradnicima. Ljubav Ne posustajete kada je jedna osoba u pitanju i ne želite da vas dezavuiše neko ko je pomalo lenj i nezainteresovan. Moraćete da se povinujete datoj činjenici da je sve prolaznog karaktera. Zdravlje Ukoliko ste hronični bolesnik, sledi vam promenljiva situacija.    

BLIZANCI

Posao Vaše finansije će se povećati, ali ne za tako kratko vreme koliko ste vi sami priželjkivali. Pokušajte da budete dovoljno opušteni za ono što vam sledi jer novih izazova će svakako biti. Ljubav Nekome ste isuviše dragi da posustanete na ovom segmentu. Ovo naravno važi za one koji su slobodni i koji žele veću promenu na emotivnom planu. Zdravlje Bolovi u leđima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.