Prevarili ste dečka, ali u snu i sada se pitate otkud to da sanjate i šta da radite. Evo i odgovora…

Sanjali ste ludi seks sa dečkovim najboljim prijateljem i probudili se u znoju. Što od užitka, što od panike, razmišljajući jeste li izgovorili njegovo ime na glas. Počela je da vas muči griža savest, osećaj srama i pitanje otkud sad ti snovi, jer vam na javi to nikad nije palo na pamet.

Pitate se kakvu poruku nosi san u kojem varate partnera. Da li je to znak da biste trebali da promislite o svojoj vezi, jeste li podsvesno zaljubljeni u nekog drugog (šefa, kolegu s posla ili komšiju sa kojim ste se u snu valjali po kuhinjskim pločicama), ili naprosto više ne smete gledati erotske filmove pre spavanja. Psiholozi imaju odgovor na pitanje zašto se u snu ponašamo kao povampireni Don Draper.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

1. San u kom varate partnera s nekim koga poznajete

San u kom strasno vodite ljubav sa svojim kolegom sa posla ili šefom još je gori nego da ste sanjali seks sa strancem. Barem se vama tako čini (možda zato što je vaš kolega/šef 30 godina stariji proćelavi debeljko koji vas u javi nimalo ne pali).

Dobra vest glasi: to NE znači da podsvesno želite sa spavate sa dotičnim muškarcem. Vrlo moguće je da u stvarnom svetu toj osobi posvećujete previše vremena i pažnje, i da podsvesno osećate grižu savest jer zakidate svog partnera, “varajući” ga s drugim. Ako pak vaš šef izgleda kao George Clooney, onda vam se ipak malo sviđa, što ne znači da biste u javi ikad po tom pitanju išta preduzeli jer volite svog dečka. A vernost je ionako bazično samo stvar odluke. Opustite se, niste preljubnica, niste nemoralna osoba, naprosto vam mozak previše radi i u snu.

A šta znači san u kome varate partnera s nepoznatom osobom, pročitajte na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.