Da se ne lažemo – svi smo barem jednom sanjali seks sa sadašnjim ili bivšim partnerom, šefom, koleginicom, poznatom glumicom, čak i sa životinjama. Šta to znači?

Sanjati da varaš partnera

Jedan od najčešćih snova o seksu. Ne znači da to zaista želite to da uradite, niti da imate loš seksualni život na javi, već da nešto želite da sakrijete od partnera ili da ste ga u vezi sa nečim već slagali pa vas grize savest.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

Takođe, prevara u snu može značiti i da želite da eksperimentišete u seksu, da želite nešto novo da probate, ali se bojite da vaš sadašnji partner nije za to raspoložen.

snovi, sanovnik, šta znači sanjati, tumačenje snova, snovi koji opomin ju

Sanjati da je partner prevario tebe

To je često pokazatelj da niste sigurni u ljubav osobe sa kojom ste, da ne dobijate dovoljno pažnje i ljubavi. Takože, možda se bojite da ćete biti ostavljeni. Dakle, taj san nije poruka više sile da obratite pažnju na to sa kime se vaš partner viđa, već da malo pretresete obostrana osećanja i zajedničke planove.

TUMAČENJE SNOVA: Snovi koje najčešće sanjamo i njihovo značenje

Sanjati seks sa drugom ili drugaricom

Ni ovo nije delo vaše podsvesti i skrivenih želja, već najčešće, kažu stručnjaci, znači da se nečemu naročito divite kod osobe sa kojom ste imali seks u snovima, ili joj čak možda i zavidite. To nisu materijalne stvari već neke osobine karaktera, obrazovanje, intelektualne sposobnosti. Možda je vaša drugarica uspela da ostavi pušenje, a vi niste? Možda vaš drug može da uradi više sklekova od vas?

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.