Šta znači sanjati SNEG: Ako ste videli sneg u svom snu on označava kočnice, neizražene emocije i osećanja frigidnosti. Potrebno je da se oslobodite i izrazite ove emocije i inhibicije.

baba-vangla-dusa

Alternativno, sneg znači da se osećate ravnodušno,usamljeno i zapostavljenu. Ako se sneg topi, onda nesvesno predlaže da se priznaju i oslobode emocije koje ste potisnuli. Vi morate da krenete u prevazilaženje svojih strahova i prepreka. Ako se vozite po snegu, onda to znači da treba da budete veoma oprezni u pristupu vašim pretpostavljenima i porodici.

BABA VANGLA

Prljav sneg u snu, se odnosi na izgubljenu u nevinost, nečistote i poročnosti.Možda se u snu samo prisećate nekog dogadjaja ili situacije koje se na javi retko setite.

Ako sanjamo da gledamo kako sneg pada san predstavlja čist start i svežinu kao nove perspektive.To je pokazatelj duhovnog mira i spokoja.

baba vangla

Sanjati da se igrate u snegu ukazuje da morate da izdvojite neko vreme za zabavu i opuštanje. Alternativno, san znači da morate da iskoristite mogućnosti koje proizilaze; inače takve mogućnosti će nestati.

Ako tražite ili ste izgubili nešto u snegu sugeriše da se istražuje i pristupi neiskorišćenim potencijalima, sposobnostima i talentima.Još niste otkrilineki skriveni talenat i sposobnost u sebi. To takođe može da se odnosi na potrebu da se oprosti.

 

 

sanovnikonline.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.