Ako maštate o dobitku na lutriji, slušajte znakove koji vam se javljaju u snovima. Ako ste u snu pozajmili ili dali novac, u dobrom ste finansijskom razdoblju…

Sam novac u snu nije uvijek loš znak. Ako ste sanjali da samo brojite novac, bićete uspešni u rješavanju nagomilanih problema, a možete očekivati i dobru zaradu. Hrpa novca može najaviti da vas čeka dobitak, a povoljno vam je i vreme za igre na sreću.

Ako ste nekome pozajmljivali ili davali novac, znajte da vas novac voli, a ako je neko vama davao novac, ljudi će vam zavideti. Dok je s jedne strane dobro brati pečurke celu noć, naročito vrganje, što je sreća i u stvarnosti, a u snu nosi i dodatne “novčane” bodove, neke druge pojave koje ne želimo “susresti” u stvarnosti dobro je sanjati.

Na primer, izmet ili đubrivo – narodno verovanje poručuje da videti, namirisati ili ugaziti u izmet najavljuje značajno poboljšanje finasijskih uslova. Sanjate li akvarijum, očekujte svađu s partnerom, ali i dobit. Prazan akvarijum znači da vas muče brige zbog novca, ali one nisu opravdane i ubrzo ćete uvideti da niste bili u pravu i da se novčana situacija menja nabolje.

Kad je reč o autoputu u snovima, on je najčešći simbol igara na sreću. Što se brže vozite autoputem u snu, to je veća verovatnoća da ćete dobiti. Sanjati da berete neko voće znači da ćete biti veseli i zdravi, a gledate li druge kako beru, očekuju vas bogatstvo i uspeh. Bela boja nagoveštaj je iznenadne sreće, kao i san o gajenju cveća.

Dnevni horoskop za 9. jul 2016

To je znak da će vam se uskoro pojaviti velika količina novca. Isto važi i za detelinu koja je ujedno glasnik sreće, velikih dobitaka i lepih putovanja. Sanjati konje uvek je dobar znak i uverava da ćete dobro izbegavati nevolje u životu.

Ako sanjate da jašete na konju u galopu, ostvarićete brz napredak ili dobitak i lako žete prevladati prepreke koje vam se postave na putu. Ako jašete laganim kasom, ne morate se brinuti ni zbog čega, sve će se glatko rešiti.

24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.