Kako osobi do koje vam je stalo pružiti podršku ili ponuditi rame za plakanje kada je u problemu ili se suočila sa nekim gubitkom, jer ono što bi prijalo jednom uopšte ne odgovara drugom čoveku?

Svaki pojedinac je priča za sebe, različiti su načini na koji se ljudi raduju ili tuguju. Upravo je njihov karakter taj po čemu se razlikuju i od kojeg zavisi šta im najviše prija kada im je potrebna uteha ili podrška, a znak u kojem su rođeni umnogome određuje njihovu narav.

[otw_is sidebar=otw-sidebar-8]

OVAN

Ovnovi su skloni čestoj promeni raspoloženja, a i poznati su po svojim burnim reakcijama. Kada ga nešto tišti, najbolje je da ga pustite da priča o tome sve dok se potpuno ne izduva, makar i podigao glas na vas. Njegovo dranje ne treba uopšte lično da shvatate, to je naprosto način kojim izražava svoj teret na duši. Nipošto ne pokušavajte da promenite temu razgovora sve dok on ne reši da pričate o nečemu drugom a ne o njegovom problemu.

BIK

Rođeni u ovom unaku su izuzetno lojalni ali i osetljivi. Kada ima problem, dozvolite mu da priča o njemu do mile volje umesto da govorite o svojim problemima. U takvoj situaciji neophodno je i da budete i fizički nežni prema njemu pa su stisak ruke, zagrljaj ili maženje nepohodni jer će na taj način shvatiti koliko vam je zaista stalo do njega.

BLIZANCI

U normalnim situacijama Blizanac ume da bude nestašan, ali kad mu se javi problem postaje naprasit, instinktivno i vrlo burno reaguje. Koliko god da je neutešan, razuverite ga da nema potrebe za tim osećanjem. Vaš zadatak je da ga ubedite kako je dovoljno jak da prebrodi sve poteškoće i da on to zaista može.

 

nervoza

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.