Svaki ovaj san si sanjala i po nekoliko puta u svom životu.

 

PADANJE

Sanjanje pada ima dva tumačenja. Prvo uključuje teskobu zbog određene situacije ili problema u stvarnom životu. To može da predstavlja osećaj gubitka kontrole ili neuspeha. Drugo tumačenje je ipak pozitivnije pa padanje predstavlja osećaj mira, ali i simbolizuje da si napokon spremna da ostaviš nešto iza sebe.

 

GOLOTINJA U JAVNOSTI

Ovaj san obično podrazumeva osećaj ranjivosti, psihološke, fizičke ili emocionalne. Mogla bi se osećati i izloženo ili stidljivo, zbog nečega što ti se trenutno događa u životu, kao npr. neke nove situacije ili nadolazećeg javnog nastupa. Ako je to slučaj kod tebe, pravi strah krije se u tome da ne želiš da ljudi otkriju određeni deo tebe.

Kad veza propadne

 

POLAGANJE ISPITA 

Polaganje ispita u snu često je znak samovrednovanja, odnosno kritičkog preispitivanja samog sebe pa se to smatra i čestim snom kod perfekcionista. Puno puta ovaj je san povezan sa stresom, bilo na poslu ili zbog nadolazećih događaja. Možda se bojiš osude drugih ili pokazivanja nespremnosti i odbijanja.

 

NEKO TE LOVI 

Proganjanje u snu najčešće je znak toga da se osećaš ugroženo od strane nečega u svom životu, bilo da je to iznutra ili spolja pa si zbog toga u potrazi za begom. Razmisli o tome ko ili šta uliva toliko straha u tebe pa se odvaži možeš li se tome suprotstaviti.

san

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

LETENJE

Snovi o letenju vezani su uz kontrolu. Ali, ovaj san je uglavnom pozitivan, jer znači da se osećaš oslobođeno od određene situacije u svom životu. To znači da imaš kontrolu ili ćeš je vrlo brzo preuzeti. Stvari polako dolaze na svoje mesto, a ovaj san je način na koji ti tvoj um govori da ostaneš jaka i kada dođu teška vremena.

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.