sanovnik

KAD NE ZNAŠ ŠTA TI JE U GLAVI: 10 snova koje najčešće sanjaš i njihovo značenje

Svaki ovaj san si sanjala i po nekoliko puta u svom životu.

 

PADANJE

Sanjanje pada ima dva tumačenja. Prvo uključuje teskobu zbog određene situacije ili problema u stvarnom životu. To može da predstavlja osećaj gubitka kontrole ili neuspeha. Drugo tumačenje je ipak pozitivnije pa padanje predstavlja osećaj mira, ali i simbolizuje da si napokon spremna da ostaviš nešto iza sebe.

 

GOLOTINJA U JAVNOSTI

Ovaj san obično podrazumeva osećaj ranjivosti, psihološke, fizičke ili emocionalne. Mogla bi se osećati i izloženo ili stidljivo, zbog nečega što ti se trenutno događa u životu, kao npr. neke nove situacije ili nadolazećeg javnog nastupa. Ako je to slučaj kod tebe, pravi strah krije se u tome da ne želiš da ljudi otkriju određeni deo tebe.

Kad veza propadne

 

POLAGANJE ISPITA 

Polaganje ispita u snu često je znak samovrednovanja, odnosno kritičkog preispitivanja samog sebe pa se to smatra i čestim snom kod perfekcionista. Puno puta ovaj je san povezan sa stresom, bilo na poslu ili zbog nadolazećih događaja. Možda se bojiš osude drugih ili pokazivanja nespremnosti i odbijanja.

 

NEKO TE LOVI 

Proganjanje u snu najčešće je znak toga da se osećaš ugroženo od strane nečega u svom životu, bilo da je to iznutra ili spolja pa si zbog toga u potrazi za begom. Razmisli o tome ko ili šta uliva toliko straha u tebe pa se odvaži možeš li se tome suprotstaviti.

san

[otw_is sidebar=otw-sidebar-7]

LETENJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Snovi o letenju vezani su uz kontrolu. Ali, ovaj san je uglavnom pozitivan, jer znači da se osećaš oslobođeno od određene situacije u svom životu. To znači da imaš kontrolu ili ćeš je vrlo brzo preuzeti. Stvari polako dolaze na svoje mesto, a ovaj san je način na koji ti tvoj um govori da ostaneš jaka i kada dođu teška vremena.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.