Osobine pojedinog znaka utiču na to kako će se ponašati u određenim situacijama. U nastavku pročitajte zabavan opis horoskopskih znakova koji su zapeli u saobraćaju zbog snežne mećave i procenite ima li u njemu istine

Za OVNA je snežno nevreme napad prirodnih sila na njega lično, bez obzira na to što su na putu zapeli i drugi ljudi. Prvi će glasno izraziti svoje negodovanje i zatim izaći na mećavu kako bi svojim rukama probio put. Nema on vremena za čekanje zimske službe, a ionako je uveren da će put očistiti bolje od njih.

Za to vreme BIK razmišlja o tome hoće li mu uskoro postati hladno i koliko hrane ima u automobilu. Može podneti sve osim gladi.

BLIZANAC koristi priliku kako bi prijatelje na društvenim mrežama obavestio o tome da je zapeo u mećavi. Ovo je još jedan važan trenutak u njegovom životu i mora ga podeliti sa svima.

RAKU je samo potreban neko ko će ga držati za ruku i reći mu da će sve završiti dobro dok LAV novinarima koji snimaju prilog o zastoju na putu nudi ekskluzivni intervju o dramatičnoj situaciji.

“Rekla sam ti da je trebalo da ostanemo kod kuće”, spočitava DEVICA i pokušava da na sebi uoči prve znakove upale pluća uzrokovane hladnoćom.

VAGA u svemu nalazi nešto lepo pa se zabavlja posmatranjem snežnih pahuljica koje blistaju kao dijamanti na noćnom uličnom svetlu, a ŠKORPIJA je spremna za još jedno intenzivno erotsko iskustvo u automobilu. Nema lošeg mjesta i vremena za to, a mogućnost da ga neko ulovi u akciji za njega je samo bonus.

STRELCU je mećava nova avantura u kojoj će maksimalno uživati, za razliku od JARCA kojeg situacija maksimalno frustrira. Priroda je pokazala svoju nadmoć, a on se oseća kao slabić zato što je ne može pobediti.

VODOLIJA radi ono što najbolje zna – pomaže svima. Pokušava ljudima da objasni da postoje mnogo gore stvari od snega i da moraju biti zahvalni zbog svega što imaju u životu na šta Jarac i Bik samo kolutaju očima.

Uspaničena RIBA oprašta se od voljenih jer je sigurna da neće preživeti mećavu.

zadovoljna.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.