OVAN uvek ima kraljevski mamurluk, a takav tretman i zahteva. Jutro posle pogibije u kafani, kafa ima odvratan ukus, kisela voda nema dovoljno balončića, a kaladont peče. Ukoliko u frižideru nema jaja od prepelice, pečenog goluba u sosu od ananasa ili avokado salate, manično okreću telefone svih picerija dok podgrevaju supu i gutaju sve moguće lekove i nadrilekove, piše besnopile.rs

BIK još nije ušao u fazu mamurluka, već je još uvek pijan i vrti mu se cela soba, pa kuka da mu se donese supica u krevet i izmeri temperatura na guzu. Proklinje dan kada je došao u kafanu i alkohol i ko ga izmisli. Svečano se zaklinje (po stoti put) da više nikada neče piti.

BLIZANCI leže u krevetu i blenu u jednu tačku, pokušavajući da ubede sebe da se nije dogodilo ono što se sinoć dogodilo. Kada konačno reše da ustanu, pola sata meditiraju nad kafom, glave veličine fudbalskog terena, pa se onda bace pod tuš.

RAK plače nad svojom sudbinom. Ceo život mu prolazi pred očima, pa kuka kako umire. Kada posle nekog vremena shvati da je još uvek živ, počne da se naliva vodom i sokovima i vuče se ko prebijen po kući ceo dan i izbacuje patetične statuse na Fejsbuk.

LAV čim otvori oči izbacuje slike iz provoda na društvene mreže. Odmah leže na telefon i raspreda sa svim drugarima redom o svemu što se događalo. Mamurno stanje mu uopšte ne pada teško, čak i uživa u njemu, jer voli taj osećaj hodanja po oblacima, kada vam je glava kao punjena helijumom.

DEVICA je pila umereno i sa stilom. Čak se tako sa stilom i onesvestila, pa su je u nekom momentu prijatelji izneli na rukama iz kafane i ubacili u taksi. Pošto je ranije stigla kući, uspela je da se i otrezni i naspava pre ostalih, pa ih zato sada zajebava…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.