Home Nedeljni horoskop NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 7. DO 14. MAJA 2017: Napetost kod Strelca...

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 7. DO 14. MAJA 2017: Napetost kod Strelca i Riba, Raku moguća ljubav na poslu

79
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 7. do 14. maja 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 7. do 14. maja 2017: Ova sedmica će biti poprilično napeta za većinu horoskopskih znaka. Iako će priželjkivati sedmicu ispunjenu nežnostima i mirom, priličan broj njih će morati da prolazi kroz nesporazume i trzavice dok su u manjini pripadnici Zodijaka koji imaju šanse da ostvare novu vezu ili da uživaju u postojećoj. Saznajte šta očekuje vaš znak u narednom periodu, pišu Večernje novosti.

OVAN

Ne započinjite novu vezu pre nego što raščistite sa starom, pogotovo što su Merkur i Venera u vašem znaku, pa mogu doneti mnogo konfuzije. Suprotna strana preteruje sa posesivnošću, što vas najviše muči.

BIK

Prisustvo Venere u dvanaestom polju najavljuje avanturu, a Merkur nesporazum. Izbegavajte posesivne i ljubomorne situacije, jer ste i bez njih dovoljno nezgodni. Prepustite se osećanjima i pokušajte da ispunite skrivene želje, ali ne preterujte.

BLIZANCI

Ukoliko ne budete u prilici da zadovoljite snažan libido koji vam Mars daje, energiju preusmerite na neki kreativan posao. Obratite veću pažnju na potrebe drugih, pogotovo partnera.

RAK

Na poslu postoji osoba koja je jako zainteresovana za vas. U ovakvim situacijama obično donosite komplikovane zaključke i imate teškoće u komunikaciji. Pokušajte da se opustite, jer ćete lakše doneti odluku.

LAV

Ego vam ne dozvoljava da priznate greške koje ste načinili tokom prethodnog perioda. Povratak Venere u direktan hod i njen boravak u vama trigonskom Ovnu pruža mogućnost usklađivanja sa okolinom i prevazilaženje nesporazuma.

DEVICA

Vreme je da temeljno pristupite organizaciji emotivnog života. To znači da se bavite principima na kojima počiva uspešna veza, a ne da menjate svaku sitnicu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.