Nedeljni horoskop

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. marta 2017: Škorpija se svađa sa partnerom, Ovnu se pojavljuje osoba iz prošlosti, Devica srlja u aferu

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. marta 2017: Nimalo idilična sedmica kada je reč o emotivnim odnosima, ako je verovati astrolozima. Rastu nestrpljivost i netrpeljivost u vezama, nekoliko znakova će biti u dilemi da li da se upusti u aferu a simptomatična je i pojava osoba iz prošlosti nekolicini pripadnika Zodijaka. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas problemi u vezi. Venera je retrogradna u vašem prvom polju i ukazuje na razilaženje u većini odluka sa partnerom. Život će vam dodatno zakomplikovati osoba iz prošlosti koja će se iznenada pojaviti.

BIK

Venerin okret u dvanaestom polju nagoveštava nestabilnost, nerazumevanje sa partnerom i iskušenja sa vrlo zanimljivim osobama. Tokom ovog perioda bićete skloni aferama, ali pazite u šta se upuštate jer će sve biti kratkotrajno.

BLIZANCI

Kvadrat koji čini Merkur, vaš vladar ka Saturnu u vašem polju partnerstva, označava nestrpljivost da nešto u odnosima rešite, samo što ni vi još ne znate šta je to. Period je prilično nepovoljan za ozbiljna i dugoročna rešenja u odnosima sa partnerom, jer aspekti ukazuju da ste sve manje tolerantni. Najbolje je da se preokupirate poslom da biste izbegli donošenje ishitrene odluke zbog koje se kasnije možete kajati.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

RAK

Venera koja se okrenula u vašem desetom polju ukazuje na promene ne samo u poslovnim planovima nego i sa partnerom. Za sada ne menjajte planove nego sačekajte da Venera uđe u Bika. Ukoliko nastavite ovim tempom, očekuju vas samo nevolje.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.