Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. marta 2017
Ovakav vam partner treba prema vašem generacijskom broju

Nedeljni ljubavni horoskop od 5. do 12. marta 2017: Nimalo idilična sedmica kada je reč o emotivnim odnosima, ako je verovati astrolozima. Rastu nestrpljivost i netrpeljivost u vezama, nekoliko znakova će biti u dilemi da li da se upusti u aferu a simptomatična je i pojava osoba iz prošlosti nekolicini pripadnika Zodijaka. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Ukoliko imate stalnog partnera, očekuju vas problemi u vezi. Venera je retrogradna u vašem prvom polju i ukazuje na razilaženje u većini odluka sa partnerom. Život će vam dodatno zakomplikovati osoba iz prošlosti koja će se iznenada pojaviti.

BIK

Venerin okret u dvanaestom polju nagoveštava nestabilnost, nerazumevanje sa partnerom i iskušenja sa vrlo zanimljivim osobama. Tokom ovog perioda bićete skloni aferama, ali pazite u šta se upuštate jer će sve biti kratkotrajno.

BLIZANCI

Kvadrat koji čini Merkur, vaš vladar ka Saturnu u vašem polju partnerstva, označava nestrpljivost da nešto u odnosima rešite, samo što ni vi još ne znate šta je to. Period je prilično nepovoljan za ozbiljna i dugoročna rešenja u odnosima sa partnerom, jer aspekti ukazuju da ste sve manje tolerantni. Najbolje je da se preokupirate poslom da biste izbegli donošenje ishitrene odluke zbog koje se kasnije možete kajati.

RAK

Venera koja se okrenula u vašem desetom polju ukazuje na promene ne samo u poslovnim planovima nego i sa partnerom. Za sada ne menjajte planove nego sačekajte da Venera uđe u Bika. Ukoliko nastavite ovim tempom, očekuju vas samo nevolje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.