Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 26. marta 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 19. do 26. marta 2017: Iako je za očekivati da početak proleća donosi nirvanu u emotivnim odnosima i leptiriće u stomaku, astrolozi to svojim prognozama demantuju. Najveći broj znakova će se osećati konfuzno, biće pod pritiskom, očekivaće ga rasprave sa partnerom, a pojedinci će razmišljati i o preljubi. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Rizikujete više nego što bi trebalo ulazeći u vezu sa osobom u kojoj samo vi vidite potencijal, sigurnost i kvalitet. Bilo bi najbolje da se posavetujete sa nekom iskusnijom osobom iz bliskog okruženja. Ovo posebno važi za Ovnove koji su skloni paralelnim vezama.

BIK

Ukoliko planirate da veza sa voljenom osobom potraje, morate prestati da namećete tempo koji uopšte nije dobar. Pokušajte da shvatite šta partner želi i smanjite dominaciju da se kasnije ne biste susreli sa velikim problemima.

BLIZANCI

Kao posao, i emotivni život je pod uticajem nepraktičnih aspekata Merkura i Jupitera. Zato je najmudrije da tokom ovog perioda uopšte ne žurite sa donošenjem odluka.

RAK

Emotivni život je prilično napet, pogotovo kod Rakova koji su od nedavno u braku ili u vezi. Koliko god se trudili da rešite nerazumevanje sa partnerom, jednostavno period nije povoljan, pa je najbolje da sačekate neke bolje dane.

LAV

Napetost i monotonija ubijaju duge veze, što vi doživljavate bez obzira koliko dugo ste zajedno. Partner je, kao i vi, okrenut sebi i svojim prioritetima i uvek je lakše naći grešku kod druge strane nego u svom ponašanju. Slobodne pripadnike znaka očekuju lepi ljubavni dani.

DEVICA

Sunce na poslednjem, tridesetom stepenu znaka ovaj period obeležava kao završetak jednog ciklusa. Zato se nemojte čuditi kada stare stvari počnu da se tumbaju i nameću neke nove. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova, ali vrlo komplikovana veza.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.