Home Nedeljni horoskop Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. marta 2017: Škorpija se svađa,...

Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. marta 2017: Škorpija se svađa, nova veza za Raka, Vaga živi u prošlosti

47
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. marta 2017
Ljubavni horoskop za decembar 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 12. do 19. marta 2017: Biće ovo prilično interesantna nedelja sudeći po prognozama astrologa. Retrogradna Venera će u mnoge emotivne odnose umešati prste pa će ih dodatno ”začiniti ”. Dok se pojedinim znacima smeši nova ljubav, drugima se po glavi vrte ili se na javi pojavljuju osobe iz prošlosti. Saznajte šta vas očekuje u narednom periodu na ljubavnom planu, pišu Večernje novosti.

OVAN

Venera, planeta zadužena za vaš emotivni život, retrogradna je u Ovnu što označava dvostruku nepovoljnost. Osim kolebanja, tokom ovog perioda pazite da ne donesete nepromišljene odluke koje mogu imati nesagledive posledice.

BIK

Na pomolu je nova veza. Tačnije, sakrivena je u vašem dvanaestom polju, a i nije tako nova, jer je reč o osobi koja je bila interesantna u prošlosti. Dobro razmislite da li je vredno ući u takvu vezu, ukoliko na taj način uzgožavate trenutnu situaciju i odnose. Period nije povoljan za rizikovanje.

BLIZANCI

Mars u dvanaestom polju nagoni vas na avanture, a retrogradna Venera u jedanaestom polju ukazuje da u vašoj neposrednoj okolini postoji osoba koja već dugo pokušava da se nametne. Iako zvuči kao idealna ljubavna drama, vašoj realnosti trebalo bi dodati i Saturna koji u sedmom polju cenzuriše ovu dramu i svodi je na mlake događaje pune mašte.

RAK

Emocije su nezrele i konfuzne onoliko koliko je trenutna situacija haotična. Razmislite dobro pre nego što donesete važne odluke da ne biste kasnije utrošili više vremena da stvari vratite u normalu. Slobodne Rakove očekuje nova veza.

LAV

Retrogradno kretanje Venere u devetom polju nagoveštava obnavljanje kontakta sa osobom koja nije prisutna u vašem svakodnevnom životu. Poznanstvo sa zanimljivom osobom na nekom putovanju uzdrmaće vaš emotivni život.

DEVICA

Prisustvo Sunca i Merkura u sedmom polju komplikuje emotivan život još tokom ovog perioda, a onda se polako strasti stišavaju, mada će i dalje povremeno dolaziti do nesuglasica sa partnerom. Prelazak Merkura u Ovna i spajanje sa retrogradnom Venerom ukazuje da ćete opet biti u iskušenju da napravite pogrešan izbor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.