Nedeljni horoskop za podznake

Nedeljni horoskop za podznake: Želimo promene, smatramo da smo spremni na njih, idemo ka riziku i radujemo mu se. Naravno, one zahtevaju posvećenost, onu ludu hrabrost i magiju. A, čini nam se, da magije ovih dana ne manjka.

Tranzitni Merkur u Strelcu narednih dana obrazovaće aspekt sekstila sa tranzitnim Marsom u Vagi. Pregovori, dogovori, planovi i obaveze u narednim danima uspešno se realizuju. Međutim, kompromisima ovde nema mesta, jer će istovremeno Mars biti u kvadratu sa tranzitnim Plutonom u Jarcu.

Za ono što želimo borićemo se i snagom koju nemamo. Oni zaljubljeni, doživeće lepe i strastvene trenutke, jer tranzitna Venera u Škorpiji biće u aspektu sekstila sa tranzitnim Plutonom u Jarcu. Takođe, Sunce 22. novembra ulazi u znak Strelca. Dragi moji Strelčevi, srećan vam rođendan! Ne smemo zaboraviti ni to da će tranzitni Neptun u Ribama krenuti direktno istog dana. Možda je zaista vreme da naše nade postanu opipljive, piše Astro Portal.

Podznak Ovan

Želećete da se posvetite obrazovanju. Neko će spremati ispite, neko će upisati kurs stranog jezika, a neko će poželeti da otputuje i upozna neku novu sredinu. Tajne, za koje mislite da ih niko ne zna, počeće da se otkrivaju. Pa budite pažljivi, ukoliko to nije ono što u ovom trenutku želite. Narednih dana snovi će biti simbolični, pa obratite pažnju na to šta i koga sanjate. Na poslu može doći do manjeg pada koncentracije, pitajte nekoga za savet i pomoć. Timski rad vam može puno pomoći.

Podznak Bik

Koliko god želeli da drugi smatraju da ste nepobedivi i da vas ništa ne plaši, postoje ipak neke stvari od kojih zazirete i o kojima ne želite da pričate. Stoga se možete iznenaditi što će ljudi u vašoj sredini mahom želeti da pričaju baš o tim temama. Možda je razgovor o tome ono što vam može pomoći. Postoje neki prijatelji sa kojima se dugo niste videli, a naredni dani će doneti nekoliko prilika u kojima biste to mogli da promenite. Takođe, saznaćete neke novosti o nekom prijatelju. Na poslu se odlično snalazite u ne baš povoljnim uslovima. Situacija će se ubrzo popraviti.

dnevni horoskop za 24. decembar 2016
Nedeljni horoskop za podznake

Podznak Blizanci

Ako među vama još ima onih koji nisu zaljubljeni, u narednim danima možete očekivati buđenje leptirića. Oh, biće tu i klecanja kolena i osmeha bez razloga i onog neprevaziđenog sjaja u pogledu. Nekako vam ovo doba godine najviše pogoduje za ljubav. Pokreću se neki poslovni planovi i možete očekivati povećan obim posla. Pokušajte da uskladite i poslovni i privatni život. Nema razloga da jedno zasenjuje ono drugo.

Podznak Rak

Imate osećaj kako niko u porodici nema dovoljno vremena, a puno je razloga za odmor i slavlje. Verovatno ćete se porodično okupiti tokom vikenda, i to je nešto čemu se unapred radujete. Narednih dana i sami ćete biti okrenuti poslu, imate ozbiljne planove i ambiciozne ciljeve. I dovoljno vere u njihovu realizaciju. Ukoliko ste zaljubljeni, možda ćete smatrati da vaša porodica ne razume vaše emocije i ne podržava vaš izbor. Dosta je nekih obaveza koje više ne mogu da se odlažu. A studenti to najbolje znaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.