Astro prognoze za jun 2019
Astro prognoze za jun 2019

Nedeljni horoskop za podznake: Spremni smo za nove početke, koje nam omogućava mlad Mesec u Blizancima (13. juna). Tih dana bi bilo dobro pričati o nekim novim planovima, započeti rad na novim projektima i pitati sve ono što nas zanima, ali se ne usuđujemo da pitamo. Budući da će Tranzitna Venera istog dana preći u Lava, samopouzdanja nam neće faliti. I, zaista je vreme da nešto učinimo za sebe. Merkur (12. juna) ulazi u Raka. I svaki razgovor biće upotpunjen iskrenim emocijama. Pričaćemo o onome što dotiče dušu. Pitaćemo ono što zanima srce, i nećemo se plašiti odgovora, spremni za neke nove bitke, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Neko će putovati, i upoznati nekoliko zaista interesantnih osoba. U vaše živote počinju slučajno da ulaze posebne osobe. Nazvaćete ih anđelima čuvarima, ili zaštitnicima, ali ćete biti zahvalni na prilici da iskusite nešto takvo. Više ćete vremena posvetiti porodici, i ispunićete neko obećanja koja ste dali početkom godine. Pronaći ćete vremena i za ljubav.

Nedeljni horoskop za podznake

Podznak Bik

Uložili ste novac u neke projekte koji će vam u narednim danima doneti određena primanja. Takođe, razmišljaćete koji je ti sledeći korak koji biste mogli da preduzmete. Rešeni ste da uspete, i činite sve što je u vašoj moći da do uspeha i dođete. Bićete posebno aktivni na društvenim mrežama. Čućete se sa nekim koga dugo niste videli i to će vas posebno obradovati. Ljubav dolazi u vaš dom, pa obratite pažnju na ponašanje pojedinih članova porodice.

Podznak Blizanci

Uspeh je na vašoj strani, i svaki vaš korak biće uspešan. Niste gazili svoje principe, niste pristajali na manje od onoga što ste smatrali da zaslužujete, i sada vam stiže nagrada. Finansijska situacija je stabilna, ali vas očekuje kupovina poklona, i nećete uspeti da odolite tome da obradujete one koje volite. Ljubav vam se može desiti putem društvenih mreža, svakako da imate nekoliko “udvarača”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.