Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop za podznake: Pitaćemo ono što zanima srce i nećemo se plašiti odgovora, spremni za neke nove bitke

Nedeljni horoskop za podznake: Spremni smo za nove početke, koje nam omogućava mlad Mesec u Blizancima (13. juna). Tih dana bi bilo dobro pričati o nekim novim planovima, započeti rad na novim projektima i pitati sve ono što nas zanima, ali se ne usuđujemo da pitamo. Budući da će Tranzitna Venera istog dana preći u Lava, samopouzdanja nam neće faliti. I, zaista je vreme da nešto učinimo za sebe. Merkur (12. juna) ulazi u Raka. I svaki razgovor biće upotpunjen iskrenim emocijama. Pričaćemo o onome što dotiče dušu. Pitaćemo ono što zanima srce, i nećemo se plašiti odgovora, spremni za neke nove bitke, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Neko će putovati, i upoznati nekoliko zaista interesantnih osoba. U vaše živote počinju slučajno da ulaze posebne osobe. Nazvaćete ih anđelima čuvarima, ili zaštitnicima, ali ćete biti zahvalni na prilici da iskusite nešto takvo. Više ćete vremena posvetiti porodici, i ispunićete neko obećanja koja ste dali početkom godine. Pronaći ćete vremena i za ljubav.

Nedeljni horoskop za podznake

Podznak Bik

Uložili ste novac u neke projekte koji će vam u narednim danima doneti određena primanja. Takođe, razmišljaćete koji je ti sledeći korak koji biste mogli da preduzmete. Rešeni ste da uspete, i činite sve što je u vašoj moći da do uspeha i dođete. Bićete posebno aktivni na društvenim mrežama. Čućete se sa nekim koga dugo niste videli i to će vas posebno obradovati. Ljubav dolazi u vaš dom, pa obratite pažnju na ponašanje pojedinih članova porodice.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Podznak Blizanci

Uspeh je na vašoj strani, i svaki vaš korak biće uspešan. Niste gazili svoje principe, niste pristajali na manje od onoga što ste smatrali da zaslužujete, i sada vam stiže nagrada. Finansijska situacija je stabilna, ali vas očekuje kupovina poklona, i nećete uspeti da odolite tome da obradujete one koje volite. Ljubav vam se može desiti putem društvenih mreža, svakako da imate nekoliko “udvarača”.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.