Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020.
Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra 2020.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. juna 2020: Nedelja koja je pred nama donosi veliki broj uzbudljivih dešavanja na polju ljubavi. Kada je posao u pitanju, ni na tom polju neće biti ništa manje interesantno. Svi znakovi Zodijaka doživeće nova iskustva i prepustiti se energiji koja će ih potpuno obuzeti tokom nedelje.

U nastavku teksta pročitajte detaljnu astrološku analizu za svoj znak i podznak, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Ljubav: Ova nedelja je veoma bitna za Ovnove koji su u vezama i brakovima, jer će u njoj doći do nekog preokreta. Moguće je da ćete saznati nešto što partner krije od vas duže vreme ili će pak ovaj slučaj biti sa vama. Budite oprezni i pažljivo promatrajte svaki partnerov korak, kao i svoj. Novo i veoma prijatno poznanstvo očekuje slobodne Ovnove na kraju radne nedelje. Spremite se za iznenađenje.

Posao: Komunikacija je jako bitna za vas ove nedelje. Posao ćete uspešno završavati ukoliko budete uspešni u komunikaciji, odnosno pregovaranju, ubeđivanju poslovnih partnera ili nekih kupaca. Takođe, posebno obratite pažnju da vam se tokom nedelje zbog brzine kojom ćete obavljati poslovne obaveze ne podvuče neka greška koja vas može koštati odbitka od plate ili čak gubitka posla. Finansijsko stanje biče stabilno ove nedelje. Moguće je da ćete novac ove nedelje ulagati u neke sitne popravke u kuči ili na opremanje doma.

Zdravlje: Pronađite malo više vremena za sebe i više se odmarajte, prijaće vam.

BIK

Ljubav: Zauzeti Bikovi imaće veoma burnu nedelju na ljubavnom planu. Biće dosta neslaganja sa partnerom i problema u komunikaciji što će dovesti do toga da pomislite da vi i vaš partner možda niste jedno za drugo. U tim trenucima pokušajte da se oslobodite stresa i besa, kako ne biste doneli pogrešne odluke zbog kojih ćete se kasnije kajati. Slobodni Bikovi ove nedelje mogu se dobiti neki poseban nalet samopouzdanja i javite osobi koja im se dopada ili joj čak prići prilikom slučajnog susreta. Samo hrabro!

Nedeljni horoskop od 8. do 14. juna 2020: Lavu karijera na prvom mestu, Jarac pod velikim stresom, kod Device strastveno
Nedeljni horoskop od 8. do 14. juna 2020: Lavu karijera na prvom mestu, Jarac pod velikim stresom, kod Device strastveno

Posao: Vaše finansijsko stanje biće glavna stavka na koju ćete se fokusirati ove nedelje. Primetili ste da dosta novca trošite na stvari koje vam nisu toliko potrebne i zbog toga je neophodno da novac pametnije i korisnije preusmeravate. Kada je konkretno o poslu reč, radna nedelja biće vam veoma naporna, imaćete izazove na poslu, ali se trudite da vas oni ne izbace iz koloseka. Ovo je dobar period da krenete na neku zabavnu i vama zanimljivu aktivnost ili kurs koji vam može pomoći u tome da napredujete na poslu.

Zdravlje: Više se krećite, aktivirajte se i počnite da vežbate.

BLIZANCI

Ljubav: Blizancima će ova nedelja biti u znaku komunikacije na daljinu. Moguće je da ćete vi i vaš partner biti kratko razdvojeni pa se svaki vaš kontakt svodi na komunikaciju preko telefona. Dobra strana ovoga jeste to što ćete ovim vidom komunikacije i odvojenosti od partnera shvatiti koliko ste zapravo za njega vezani. Na komunikaciji preko društvenih mreža i poruka biće fokusirana i relacija između slobodnih Blizanaca i njihovih potencijalnih partnera. Očekujte krajem nedelje zanimljivu i dinamičnu komunikaciju sa novom osobom u vašem životu.

Posao: Velike promene na poslovnom planu očekuju Blizance tokom ove nedelje. Te promene mogu se ticati toga da vi jednostavno niste više zadovoljni na poslu koji obavljate ili neko od vaših nadređenih nije zadovoljan rezultatima koje doprinosite firmi. Loši rezultati neće uticati na vas negativno, već potpuno suprotno. U vama će se javiti borbeni duh i želja za napredovanjem i dokazivanjem šta vi zapravo znate, što je odlično. Finansijsko stanje biće stabilno tokom nedelje.

Zdravlje: Dobro se osećate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.