Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2018: Jarčevi, Vage i Blizanci...

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2018: Jarčevi, Vage i Blizanci će osetititi najveću naklonost zvezda u ovom periodu

152
0
Dnevni horoskop za 17. decembar 2018

Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2018: Jarčevi, Vage i Blizanci osetiće najveću naklonost zvezda u ovom periodu a šta očekuje vaš znak u ljubavi, na poslu i po pitanju zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to ne mora uvek da se svidi pa se potrudite da je povedete sa sobom ili objasnite svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog pola. KARIJERA: Idućih dana vaše će se znanje sve više ceniti. Budite svesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao. ZDRAVLJE&SAVET: Ako se treba boriti, izborite se. Ne bojte se.
Nedeljni horoskop od 5. do 11. februara 2018

BIK

LJUBAV: Sad već znate kad treba popustiti i lakše prihvatate kompromis. Stoga će i vaša veza razvija bolje. Bićete prijatno iznenađeni kad popustite. Videćete da ne treba uvek terati po svom. Mnogi će tek sad u potpunosti pokazati ono što osećaju. KARIJERA: Što je prošlo, prošlo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usresredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite otvoreni za to. ZDRAVLJE&SAVET: Ne pomerajte granice po svaku cenu.

BLIZANCI

LJUBAV: Povremeno će vam se činiti da stvari idu sporije nego što biste vi želeli. Vaša strast ovih je dana probuđena i zahteva više ljubavne akcije. Ipak, moraćete se usaglasiti s drugom stranom. Uspećete uz nešto strpljenja. KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku da pokažu svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče biće uspešni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance. ZDRAVLJE&SAVET: Istrajte u novim idejama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.