Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017

Nedeljni horoskop od 5. do 11. decembra 2016: Zvezde će u ovom periodu biti najviše naklonjene Ovnu, Vodoliji i Strelcu. Saznajte šta vaš znak očekuje naredne sedmice, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to velik trud s jednako važnim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA: Pokušaćete da stvari usmerite u konstruktivnom pravcu i da izbegnete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, mnogi zapravo ne podnose vašu samouverenost. Ponekad ste tašti preko svake mere. Poradite na odnosima sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Proanalizirajte i sebe.

devojka

BIK

LJUBAV: Privlačiće vas sve što je skriveno, a mnogi će se obnoviti svoj erotski deo ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje da se povedete za za razumom, bar zasad.

KARIJERA: Mnogi će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će biti dobro. Biće i onih koji će vagati svoja dostignuća iz prošlosti. Osećate da je došlo vreme kad nešto treba menjati ili raditi drukčije nego do sada. Neki će odlučiti o tome.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

BLIZANCI

LJUBAV: U emotivnim odnosima zanimaće vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike prohteve, nego naprotiv, bićete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na mestima na kojim se svakodnevno kreću. Biće dobro.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija i sveže ideje. Vaša disciplinovanost, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Činiće vam se da možete pokrenuti brda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.