Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 31. JULA DO 6. AVGUSTA 2017: Jarac izbija u...

NEDELJNI HOROSKOP OD 31. JULA DO 6. AVGUSTA 2017: Jarac izbija u prvi plan, Ovnu veza napreduje odlično, Blizanci previše troše

140
0
Dnevni horoskop za 31. jul 2019
Dnevni horoskop za 31. jul 2019

Nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta 2017: Prema prognozama astrologa, najsrećnije ruke biće Lavovi, Blizanci i Rakovi. Šta očekuje vaš znak u narednom periodu na polju ljubavi, karijere i zdravlja, kao i šta vam astrolog savetuje saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Premda će vaša veza objektivno napredovati odlično, vi sami bićete skloni čačkanju po sitnicama, a posebno svog unutrašnjeg sveta. Takvim pristupom oduzećete nešto od spotanosti, pa nemojte preterivati. Opustite se. KARIJERA: Volite ravnotežu više nego borbu, ali ovih dana ipak ćete morati da se izborite za neka svoja prava. Ne zaboravite da uz njih uvek idu i obaveze i odgovornosti. Nemojte bežati ni od čega. Uspećete da stvari postavite na njihovo mesto. ZDRAVLJE&SAVET: Jednaka pravila važe za sve.

BIK

LJUBAV: Oni koji su već u vezama razmišljaće kako da učvrste svoj odnos s voljenom osobom. Proradiće još neka mala pravila i utemeljićete stabilnije kriterijume međusobnog ponašanja. Oni koji su još sami neće previše izlaziti, ali neće im biti ni loše. KARIJERA: Intenziviraće se saradnja sa šefovima ili onima koji upravljaju u firmi u kojoj radite. Moraćete se pokazati kao ozbiljan i profesionalan saradnik. Moguće je i da će se meriti vaša postignuća ili će vas kontrolisati u svakom trenutku. ZDRAVLJE&SAVET: Bez obzira na umor, nemojte posustati.
Ova 2 znaka će biti najsrećnija tokom aprila 2017.
Nedeljni horoskop od 31. jula do 6. avgusta 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u kvalitetniju, ali i diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačaće. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera. KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni. ZDRAVLJE&SAVET: Trošićete na luksuz. Ne preterujte.

RAK

LJUBAV: Nastaviće se vaša zanimljiva ljubavna faza u kojoj neće nedostajati ni strasti, ali ni opuštenosti u odnosu s osobom koju volite. Neki će rado izlaziti i s prijateljima. Uglavnom, malo je onih koji će biti sami. I oni će rado krenuti napolje, među ljude. KARIJERA: Pred vama su zanimljivi izazovi. Nezgoda je u tome što su neminovno povezani sa stresovima, pa i borbama. Prvo dobro sagledajte šta vam se nudi, odvagajte ispravno sve elemente pa tek onda djelujte. Nema potrebe da žurite. ZDRAVLJE&SAVET: Držite se svojih planova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.