Horoskop po ciganskim kartama za februar 2018

Nedeljni horoskop od 30. januara do 5. februara 2017: Na samom prelazu jednog u drugi zimski mesec Vodolija, Blizanac i Strelac će, prema tvrdnjama astrologa, biti najsrećniji znaci Zodijaka. A šta vas očekuje u ljubavi, na poslu i kakvog ćete biti zdravlja otkrijte u nedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i buku. Tako ćete jedan dan živeti poput krotke osobe vezane uz svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti glavna zvezda noći na nekoj od zanimljivih provoda. Svi će se dobro zabavljati. Oni u vezama su dobro.

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportiste koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Ipak dobijate.

ZDRAVLJE&SAVET: Usvojite neku od tehnika relaksacije.

BIK

LJUBAV: Verovatno ćete se katkada osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno dinamično razdoblje u kom će biti dosta zabavljanja, ali malo manje dubine. Ipak, neće im biti loše. Samo neka ne očekuju savršenstvo.

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. To će se pokazati kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke koje su čekali. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVET: Baterije ćete napuniti sportom.

Dnevni horoskop za 24. januar 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u šetnju i dobro se naspavajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.