Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembar 2019.
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 4. novembra 2018: Jarčevi, Rakovi i Ribe imaju najviše izgleda za sreću i uspeh u ovom periodu, a šta sve horoskopske znake očekuje krajem oktobra i na samom početku novembra saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kad će se prilike prorediti, a vi ćete sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Primirite se i snagom samokontrole odražavajte solidan status quo. Pazite kako se izražavate.

KARIJERA: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresioniraćete sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete izgarati na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.

ZDRAVLJE&SAVET: Stalno ćete biti s ljudima. Povremeno se osamite.

BIK

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli da budu lepi i prijatni. Šteta je da ih propustite.

KARIJERA: Mala živciranja biće povezana s odrađivanjem nekih sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako ćete se osloboditi starih brig. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da se upustite u spomenuto.

ZDRAVLJE&SAVET: Postajete aktivniji u sportu.

Nedeljni horoskop od 29. oktobra do 4. novembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Možete očekivati raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost mirnog uživanja i sklada, ali sa druge, biće izazova od spolja na koje ćete oboje morati da reagujete. Pripremite se na obe varijante.

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim pridlogom. U prvom trenu nećete znati kako da se postavite, ali oni sami će vam dati ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se redovno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.