Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2017: Vaga konačno zna...

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. MAJA DO 4. JUNA 2017: Vaga konačno zna šta želi u ljubavi, Jarac preteruje sa hranom, poslovne turbulencije za Devicu

101
0
Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna 2017
Dnevni horoskop za 26. avgust 2017

Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna 2017: Rak, Jarac i Blizanci ove sedmice imaju najveće šanse za sreću i uspeh, a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i savet astrologa za ovaj period saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Mala zatezanja probudiće vaše nestrpljenje. Pokušajte da gledate na život s više humora i otvorite se za ljude za koje znate da vam žele dobro. Tako ćete lakše sve izdržati. Takođe činite ono što vama odgovara. Ne naprežite se. KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati energije više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosićete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo šta ste uradili, nego i kako bi oni mogli da urade više i bolje. ZDRAVLJE&SAVET: Organizujte izlet u prirodu.

BIK

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno. KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške. ZDRAVLJE&SAVET: Poboljšanje.
Osobina kojom svaki znak osvaja srca suprotnog pola
Nedeljni horoskop od 29. maja do 4. juna 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po bogatijem erotskom životu. Oni u vezama tako će obnoviti svoj odnos s partnerom, dok će samci biti vrlo nestrpljivi. Ponekad će prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da pređu na stvar. KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje dešavanja nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se nadilaziti originalnijim rešenjima i humorom. ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta, ali imate dovoljno fizičke snage.

RAK

LJUBAV: Konačno će doći do poboljšanja u vezama, ali još uvek ćete povremeno dolaziti u iskušenja svađa. Naklonost će biti veća, ali brzina kojom ćete se razljućivati i dalje je tu. Zato se kontrolišite i ne odgovarajte na svaku provokaciju. KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele. ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.