Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2016: Nove poslovne prilike...

Nedeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2016: Nove poslovne prilike za Bika, Strelac ima novu ljubav, Lavu treba više odmora

103
0
Dnevni horoskop za 24. oktobar 2018

Nedeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra 2016: Strelac, Ovan i Jarac će, prema tvrdnjama astrologa, biti najsrećniji u ovom periodu. Saznajte šta očekuje vaš znak u nastupajućoj nedelji, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajaće ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve veseliji. Nemojte sedeti kod kuće, idite među ljude, pokažite se i uživajte. KARIJERA: Niste svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. ZDRAVLJE&SAVET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru. dnevni horoskop za 26. novembar 2016

BIK

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držaće blagu distancu prema vama. Trebaće malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego ustrajte. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih. KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na pre postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas podstiču. ZDRAVLJE&SAVET: Bićete željni novih spoznaja i učenja.

BLIZANCI

LJUBAV: U idućim danima doći će do postepenog poboljšanja u vašem privatnom životu. Ljudi će opet postati otvoreniji prema vama, a i obratno. Mnogi će svoju vezu obnoviti nekim izlaskom na lepo mesto. Samci će opet više izlaziti. KARIJERA: Radna nedelja biće šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoju intuiciju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.