Dnevni horoskop za 14. decembar 2020.
Dnevni horoskop za 14. decembar 2020.

Nedeljni horoskop od 28. januara do 3. februara 2019: Zvezde će u ovom periodu biti najviše naklonjene Blizancima, Strelcima i Bikovima. Saznajte šta vaš znak očekuje na prelazu između dva meseca u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Doći će do delimičnog poboljšanja vašeg privatnog života, ali postojaće i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalećite. Budite strpljivi i negujte ono što imate. Setite se diplomatije.

KARIJERA: Vaše sposobnosti ovih će dana verovatno izaći na površinu. Radićete s više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike ili zahtevnije projekte. Biće vrlo maštoviti.

ZDRAVLJE&SAVET: Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.

BIK

LJUBAV: Potreba za zaštitom u privatnom životu biće naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dete. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da podlegnu samosažaljenju. Proanalizirajte sve i pokušajte da budete realni kako vi znate. Ključ uspeha ovih dana je u saradnji i kompromisima sa kolegama sa kojima radite. Tim putem ćete sigurno uspeti.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

Nedeljni horoskop od 28. januara do 3. februara 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim pametnim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onim koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati individualni i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspećete u većini uz dobru organizaciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite ne opuštanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.