Godišnji horoskop bik 2021.
Godišnji horoskop bik 2021.

Nedeljni horoskop od 27. jula do 2. avgusta 2020: Najveću naklonost zvezda u ovom periodu imaće Lavovi, Ribe i Ovnovi. Šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno ili kao da se ceo svet urotio protiv vas. Primirite se i povucite u tišinu i meditaciju. Ne očekujte baš ništa od onog što trenutno imate. Tako ćete najbolje pregrmeti ovaj zahtevan period.

KARIJERA: Možda će vam se u prvom trenutku učiniti da se vaša znanja i stručnost ne vreduju onako kako treba. Ipak, u drugom delu nedelje postajaćete sve potrebniji onima sa kojim radite. Ne razmišljajte previše, jednostavno radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje je verovati nego sumnjati.

BIK

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu će uživati u paru. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

Nedeljni horoskop od 27. jula do 2. avgusta 2020: Strastveno kod Vodolije, Lav okreće novi list na poslu, Bik razmišlja o smislu života
Nedeljni horoskop od 27. jula do 2. avgusta 2020: Strastveno kod Vodolije, Lav okreće novi list na poslu, Bik razmišlja o smislu života

KARIJERA: Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljaćete o smislu života i pomalo o smrti.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće prilično naglašena, pa ćete svako malo izlaziti. Biće to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, sve ćete više shvatati da one neopipljive ili skrivene teme sve više dobijaju na značaju. Krajem sedmice to će vam postati toliko važno da biste mogli da zanemarite stvarnost. Ne zaboravite da obavite svoj posao.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde se osećate dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.