Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020: Vodolija žedna izazova,...

Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020: Vodolija žedna izazova, Rak ide na sigurno, Riba ima udvarača na poslu

120
0
Dnevni horoskop za 24. april 2020.
Dnevni horoskop za 24. april 2020.

Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020: Na prelazu jednog u drugi zimski mesec najviše šanse za sreću i uspeh imaće Vodolije, Vage i Ovnovi. Šta očekuje vaš znak u ovom periodu saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti nedostižni, ali ne propustite priliku da se predate osobi koju volite. Za slobodne Ovnove ljubav više nije daleko. KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi moglo da im donese veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren. ZDRAVLJE&SAVET: Saradnja je ključ uspeha.
Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020.
Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020.

BIK

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kada ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli. KARIJERA: Komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova će postati intenzivniji. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike. ZDRAVLJE&SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine nedelje počinje povoljniji ljubavni period kada će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate. KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Imate viziju. ZDRAVLJE&SAVET: Sada znate kako se može živeti kvalitetnije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.