Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 27. avgusta do 2. septembra 2018: Bik ne želi...

Nedeljni horoskop od 27. avgusta do 2. septembra 2018: Bik ne želi više ništa da čeka, zanimljiva ljubavna faza za Škorpiju, Blizanci zamišljeni nad svojom budućnošću

117
0
Vladavina Lava im donosi ogromnu radost: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 23. avgusta 2019. godine
Vladavina Lava im donosi ogromnu radost: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 23. avgusta 2019. godine

Nedeljni horoskop od 27. avgusta do 2. septembra 2018: Prema prognozama astrologa, Device, Jarčevi i Vage bi trebalo da imaju najviše šansi za sreću i uspeh u ovom periodu. Šta svaki horoskopski znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Distanca koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Ovo je prolazna faza kroz koju morate proći. Nema vam druge. KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi zadato. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za rad. ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

BIK

LJUBAV: Još nije sasvim sazrelo vreme za velike ljubavne poduhvate, ali slutite da će oni uskoro možda doći na dnevni red. Zato maštate i planirate u tišini. Oni koji su u vezama voleće na diskretan način i bez previše zahteva. KARIJERA: Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete da čekate ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu. ZDRAVLJE&SAVET: Povremeno usporite.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaši privatni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. Isplati se. KARIJERA: Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišćeni. Tražićete načine kako da ih uklopite u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane. ZDRAVLJE&SAVET: Upornost se isplati ako znamo svoj cilj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.