Vladavina Lava im donosi ogromnu radost: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 23. avgusta 2019. godine
Vladavina Lava im donosi ogromnu radost: Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika sreća do 23. avgusta 2019. godine

Nedeljni horoskop od 27. avgusta do 2. septembra 2018: Prema prognozama astrologa, Device, Jarčevi i Vage bi trebalo da imaju najviše šansi za sreću i uspeh u ovom periodu. Šta svaki horoskopski znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Distanca koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zaista zabrinjavati. Ovo je prolazna faza kroz koju morate proći. Nema vam druge.

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi zadato. Budite otvoreni i kooperativni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

BIK

LJUBAV: Još nije sasvim sazrelo vreme za velike ljubavne poduhvate, ali slutite da će oni uskoro možda doći na dnevni red. Zato maštate i planirate u tišini. Oni koji su u vezama voleće na diskretan način i bez previše zahteva.

KARIJERA: Čini se kao da svi nešto čekaju, ali vi više nećete da čekate ništa. Jednostavno ćete znati da se kockice slažu sve većom brzinom, a na vama je da se prilagođavate najbolje što znate. To će ići lako uz malo samokontrole. Prilike su tu.

ZDRAVLJE&SAVET: Povremeno usporite.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaši privatni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. Isplati se.

KARIJERA: Zamislićete se nad svojom budućnošću, a posebno nad svojim talentima. Shvatićete da oni nisu do kraja izraženi i iskorišćeni. Tražićete načine kako da ih uklopite u posao koji radite, a neki će se upustiti u novi posao sa strane.

ZDRAVLJE&SAVET: Upornost se isplati ako znamo svoj cilj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.