Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 26. decembra do 2. januara 2017: Jarac, Bik i...

Nedeljni horoskop od 26. decembra do 2. januara 2017: Jarac, Bik i Blizanci biće srećne ruke

66
0
Dnevni horoskop za 16. februar 2018
Dnevni horoskop za 16. februar 2018

Nedeljni horoskop od 26. decembra do 2. januara 2017: Saznajte šta vas očekuje u sedmici u kojoj se završava stara, a počinje nova godina, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Većina će sve više držati do svog skrivenog sveta i mašte. Oni koji su još sami počeće da sanjare na javi i neće se mnogo angažovati u stvarnosti. Ovnovi u  vezi uživaće u društvu voljene osobe, ali i gledajući neki ljubavni film. KARIJERA: Snaga i uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj. ZDRAVLJE&SAVET: Neki će ipak biti presigurni u sebe.

Horoskop za januar 2017.

BIK

LJUBAV: Bogatstvo izlazaka i širok krug ljudi koji se još više proširujte učiniće vam ove dane dinamičnim. Retki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bićete ispunjeni, opušteni, zabavi i veseli. KARIJERA: Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Pričekajte. ZDRAVLJE&SAVET: Ne pijte hladne napitke.

BLIZANCI

LJUBAV: Kuda god išli, primetićete da vas mnogi gledaju prijateljski. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće. Oni u vezama biće skromni u očekivanjima, ali zato i zadovoljni. KARIJERA: Većinu idućih dana najradije ćete lenčariti. Neki će čak uzeti deo godišnjeg. Oni koji rade gledaće da čim pre zbrišu s posla. Nadređeni i njihova kontrola padaće im teško, ali izdržaće uz svoj smisao za humor. Biće snažni duhom. ZDRAVLJE&SAVET: Najradije ćete istraživati nepoznato.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.