Dnevni horoskop za 28. mart 2020: Vodoliju podržava sudbina, Raku povoljno za finansije, Vaga sklona gojenju
Dnevni horoskop za 28. mart 2020: Vodoliju podržava sudbina, Raku povoljno za finansije, Vaga sklona gojenju

Nedeljni horoskop od 25. februara do 3. marta 2019: Rakovi, Vaga i Ribe će imati vrlo uspešan period na svim životnim poljima a šta očekuje sve znake u narednom periodu saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Moguće je da će vam nedostajati izazova u privatnom životu. Dešavanja koja vi priželjkujete će izostati, pa nemojte stvarati veštačke situacije samo reda radi. Tako ulazite u zamku iluzija. Prihvatite ovo kao prolazno zatišje i uživajte u sitnicama.

KARIJERA: Pred vama su dani kad ćete verovatno imati priliku da pokažete koliko ste ljubazni i uslužni u svom radu. Biće to dobrodošao izazov koji ćete oberučke prihvatiti. Mnogi će tek sada shvatiti da imaju još neke talente.

ZDRAVLJE&SAVET: Obuzdajte svoju potrebu za akcijom po svaku cenu.

BIK

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o tome kako da  zabavite i zavedete jednu osobu do koje vam je stalo, pa ćete se potruditi da to i učinite. Verovatno ćete uspeti, ali pod uslovom da prihvatite i neki kompromis i da ne skačete na svaku provokaciju. Biće ih i dalje.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što vas možda zbunjuje. Ipak, nije ni tako loše, jer polako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak. Držite se pravila posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve će kasnije doći na svoje mesto.

Nedeljni horoskop od 25. februara do 3. marta 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, šarm i uživanje u malim stvarima – sve će to obeležiti vaš privatni život ovih dana. Zato se ne brinite oko sitnica, one nisu toliko važne. Radije uživajte u onom što imate i živite. Neki će maštati.

KARIJERA: Biće previše želja i premalo prilika za njihovo trenutno ostvarenje. Vaše ambicije nisu male, ali okolnosti će vas navoditi na nužnu saradnju s drugima. Vreme je dobro za planiranje novih poteza, ali realizacija će možda malo pričekati.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte biti nestrpljivi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.