Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2020: Jarcu stižu zaostale pare,...

Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2020: Jarcu stižu zaostale pare, Ovan planira brak, Vodolija dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija

267
0
Pun Mesec u Ovnu od 1. oktobra 2020.
Pun Mesec u Ovnu od 1. oktobra 2020.

Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2020: Pred nama je sedmica puna izazova i prekretnica. Svi znaci Zodijaka doživeće nova iskustva na polju ljubavi i na polju posla. U nastavku teksta saznajte šta vas očekuje na polju finansija, kakvi će biti odnosi sa partnerom i kakvo će biti zdravlje u periodu od 25.05. do 31.05.2020, piše mogujatosama.rs.

OVAN

Ljubav: Ove nedelje sve vaše teme sa partnerom biće usmerene na porodicu. Rešavaćete bitna pitanja oko proširenja porodice ili planirati da uđete u brak. Takođe, sav fokus smešten je i na dom, pa je moguće da ukoliko ne živite sa partnerom, pokrenuti i teme oko zajedničkog preseljenja. Slobodni Ovnovi one nedelje neće imati toliko sreće na ljubavnom polju, odnosno neće biti velikih promena ni novih romantičnih poznanstava. Posao: Kada je posao u pitanju Ovnovi će ove nedelje imati veoma odgovorne zadatke na poslu i pristupiće im veoma ozbiljno i liderski, što je i karakteristično za ovaj znak. Novi zadaci su i vaša šansa za napredovanje, ukoliko se pokažete dobro, možete očekivati i zasluženu nagradu. Finansijsko stanje će biti poljuljano, moguće je da ćete ove nedelje novac dati na popravke u domu ili renoviranje doma. Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

BIK

Ljubav: Zauzeti u znaku Bika ove nedelje proživljavaće veoma burnu nedelju. Komunikacija sa partnerom biće veoma loša što će dovesti do konstantnih svađa i prepirki, ali oko manje bitnih stvari. Kako biste smanjili napetost u vezi/braku, trudite se da budete što smireniji. Slobodni Bikovi imaju velike šanse da krajem nedelje upoznaju osobu koja bi im mogla prijati i parirati na svim poljima. Budite u pokretu, poznanstvo će se desiti “u hodu”.
Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2020: Jarcu stižu zaostale pare, Ovan planira brak, Vodolija dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija
Nedeljni horoskop od 25. do 31. maja 2020: Jarcu stižu zaostale pare, Ovan planira brak, Vodolija dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija
Posao: Bikovi će ove nedelje biti veoma zauzeti i u komunikaciji sa dosta ljudi na poslu. Tokom nedelje očekuje vas dosta sastanaka i drugih poslovnih obaveza. Ali budite obazrivi prilikom sklapanja poslova, ukoliko ste u mogućnosti najbolje bi bilo da ozbiljne poslovne pregovore i saradnje sklapate u narednom periodu, ali ne ove nedelje. Bićete veoma motivisani za rad i puno obaveza vam neće teško pasti. Kada je novac u pitanju, ova nedelja vam neće doneti nove prilive novca, ali neće biti ni izdataka. Zdravlje: Ojačajte imunitet, mislite više na svoje zdravlje i izbacite loše navike.

BLIZANCI

Ljubav: Ove nedelje Blizanci će imati nekoliko burnih svađa sa partnerom najviše zbog osoba koje se mešaju u vašu vezu ili brak. Te osobe ne moraju se uplitati u vaš odnos sa partnerom na emotivnom planu samo, već to može biti i neko od članova porodice ili prijatelja. Slobodni Blizanci mogu da očekuju novo poznastvo sa nekom osobom ali preko prijatelja ili porodice. Nova osoba koja se pojavi u vašem ljubavnom životu nije idealna za vezu, već više samo za kratku avanturu. Posao: Kako je Merkur ove nedelje u vašem polju novca, sav vaš fokus biće upravo na poslovima i planovima koji bi vam doneli mnogo više novca od posla koji trenutno obavljate. Takođe, ovo je dobar period i za pravljenje planova, tako da se možete baviti i time. Ove nedelje može vas obradovati i lepa vest o povišici ili o nekom novčanom bonusu na poslu. Finansijsko stanje biće stabilno tokom nedelje, nećete imati velikih izdataka, ali očekujte nove prilive novca. Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.