Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 25. do 31. jula: Bik mašta o novom poslu,...

Nedeljni horoskop od 25. do 31. jula: Bik mašta o novom poslu, Devici se udvara prijatelj, Vodolija treba da se strpi

142
0

OVAN

LJUBAV: Gde god se pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko već duže vreme priželjkuje da vas bolje upozna. KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete. ZDRAVLJE&SAVET: Idealno je vreme za meditaciju u tišini. devojka  

BIK

LJUBAV: Sigurnost i dugovečnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa. KARIJERA: Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba odraditi ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni. ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro da posetite frizera.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka. KARIJERA: Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali da pognete glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, jasno uz argumente. ZDRAVLJE&SAVET: Bićete verni sebi i svojim stavovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.