NEDELJNI HOROSKOP OD 25.11. DO 1.12.2019
NEDELJNI HOROSKOP OD 25.11. DO 1.12.2019

NEDELJNI HOROSKOP OD 25.11.-1.12.2019. Ovan privopdi poslove kraju, Bikovima lep period na ličnom planu, Porodični izazovi za Blizance, Rak pleni i privlači, Lavove čekaju ljubavne peripetije…

…Devica sa lakoćom rešava sve poslovne izazove, Vaga ostvaruje sjajne poslovne ideje, Škorpija uživa u krugu porodice, Strelac pomaže kolegama i napreduje, Puno posla za Jarca, Vodolija ulaže u ljubavne odnose, Ribama malo bolje na poslu, ali umor uzima danak, piše sajt EHOROSKOP.NET

OVAN – NEDELJNI HOROSKOP

25.11.-1.12.2019.

LJUBAV: Zajedno s voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojim će obe strane otkrivati ponešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog. Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari morati da se definitivno privedu kraju. Baš ovaa sedmica karkateristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kode nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego se prvo odvažite.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na stres. Opuštajte se.

BIK – NEDELJNI HOROSKOP

NEDELJNI HOROSKOP OD 25.11. DO 1.12.2019
NEDELJNI HOROSKOP OD 25.11. DO 1.12.2019

25.11.-1.12.2019.

LJUBAV: Veći deo vašeg privatnog života biće usmeren na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete dobiti i nečiju naklonost. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati istom merom. Sasvim jednostavno i dobro.

KARIJERA: Cela sedmica biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovaj put, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje jedite, više se krećite.

BLIZANCI – NEDELJNI HOROSKOP

25.11.-1.12.2019.

LJUBAV: Porodični izazovi dobrim će delom preokupirati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos s voljenom osobom biti na klimaivim nogama. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogla bi doneti dosta borbe na polju posla i karijere. Neće biti ni lako ni glatko. Cijele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidećete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i skromniji…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.