Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra 2018: Jarac fokusiran na svoju...

Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra 2018: Jarac fokusiran na svoju vezu, Devica je pravi vođa, Vodolija glavna zvezda noćnih provoda

110
0
Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra 2018

Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra 2018: Strelac, Blizanci i Vage će biti miljenici zvezda u ovom periodu. Saznajte šta očekuje vaš znak i u kom segmentu života vas očekuje najveća sreća, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao. KARIJERA: Glavna preokupacija ove nedelje biće kako da se što pre zavučete u mir svoje kuće. Radovi u kući li tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri. ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas raduju.

BIK

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebna društvena dešavanja. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da pođete na neko mesto gde ćete biti sami. KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacijski plan. Kad to uradite, trebalo bi da razradite još  neke detalje. Razradite sve u detalje. ZDRAVLJE&SAVET: Vaše samopouzdanje jača.
Nedeljni horoskop od 24. do 30. septembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni. KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko ne toliko bitnih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se. ZDRAVLJE&SAVET: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.