Mesečni horoskop za februar 2019

Nedeljni horoskop od 24. do 30. decembra 2018: U poslednjoj nedelji stare godine najviše izgleda za sreću i uspeh imaju Bik, Jarac i Devica. Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Vaš privatni život ovih dana će se vrteti oko kretanja ili posetilaca koji vam dolaze u goste. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati svojim gostima. Vaša najdraža osoba mogla bi da vam to zameri.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, sve ćete više želeti da odete na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Neka izdrže.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen. U svakom slučaju.

BIK

LJUBAV: Postajaće vam sve jasnije da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete da živite. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti prema svetlu ili tami.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće nemirnih snova.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. decembra 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi mogao da im ostane u nezaboravnom sećanju po lepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer treba da prođete još neke testove.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.