Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 22. do 28. oktobra 2018: Ovan previše troši, Vagu zavode, Lav briljira na ispitima

Jarac

LJUBAV: Vaša mudra priroda postaće malo manje zahtevna, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna zabavna dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u malim stvarima. To je zrelost, bilo para, bilo osobe. Volećete.

KARIJERA: Poslovi postaju intenzivniji, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao takođerće biti prilično aktivni.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte zanemariti redovan san.

Vodolija

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka atrakcija. Dosada bi zaista mogla da vas muči. Izađite među ljude.

KARIJERA: Činiće vam se da je pritisak na poslu svakim danom sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je pozvati se na pravila posla i striktno ih poštovati. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne odustajte od svojih ciljeva.

Nedeljni horoskop od 22. do 28. oktobra 2018

Ribe

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte s humorom kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izađite među ljude. Oni će vas rado prihvatati.

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte s drugima. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. Treba strpljenja.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Svakog dana nađite nešto što vas raduje.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.