Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 22. do 28. avgusta

Nedeljni horoskop od 22. do 28. avgusta

196
0
Nedeljni horoskop od 22. do 28. avgusta

Nedeljni horoskop od 22. do 28. avgusta: Bliži se kraj avgusta, meseca toplih dana i romantičnih noći. Dolaze kraći, kišni dani. Šta kažu zvezde, šta nam donosi kraj ovog meseca, piše luftika.rs.

OVAN

Posao Poslovni planovi vam idu od ruke ove nedelje, a to se odražava i na vašu finansijsku situaciju. Vreme je da i vama krene što se dešava baš sada. Ljubav Imate važnijih problema od emotivnih, a partner nema razumevanja. U ljubavi vam ne ide ove nedelje. Zdravlje Dobro.
Nedeljni horoskop od 22. do 28. avgusta
Nedeljni horoskop od 22. do 28. avgusta

BIK

Posao Ne očajavajte ukoliko su vam prihodi naglo opali. Trend se neće nastaviti u tom pravcu I ne očajavajte zbog trenutnih aspekata, koji vam ne idu na ruku. Ljubav Jedna osoba ne prestaje da u vama budi nešto posebno i jednistveno, a vi niste spremni da reagujete još uvek. Zdravlje Bolovi u leđima.  

BLIZANCI

Posao Poslovni planovi dobro idu i vi imate vetar u leđa da krenete u dalje investicije. Budite obazrivi i informisani, ali nemojte se plašiti da rizikujete. Ko ne rizikuje taj ne dobija. Ljubav Previše ste uobraženi da biste pozvali osobu koja vam se dopada, trebalo bi ipak da vi napravite prvi korak. Zdravlje Dobro vam je zdravlje.

(nastavak na sledećoj strani)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.