Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA 2017: Rak privlači sve oko...

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA 2017: Rak privlači sve oko sebe, Jarcu jača samopouzdanje, Škorpija mnogo radi

89
0
Dnevni horoskop za 22. avgust 2017

Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2017: Zvezde će u ovom periodu biti najnaklonjenije Devicama, Rakovima i Škorpijama a šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i šta vam savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni. ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

BIK

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo lepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici. KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba dvput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Vi to dobro znate. ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.
Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2017

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke. KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija, te još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Neki ćete pokrenuti nadređene da razmise o planovima. ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete manjak energije.

RAK

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist. KARIJERA: Radna nedelja će biti šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije ako ćutite ili ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni. ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.