Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 20. do 26. marta 2017: Vaga ima brojne prilike...

Nedeljni horoskop od 20. do 26. marta 2017: Vaga ima brojne prilike za ljubav, Ribe vredno rade, izazovi pred Strelcem

62
0
Nedeljni horoskop od 20. do 26. marta 2017

Nedeljni horoskop od 20. do 26. marta 2017: Biće ovo sjajan period, prema procenama astrologa, za Vagu, Ovna i Strelca a šta vaš znak očekuje saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Vaš šarm i sposobnost prilagođavanja učiniće da vas mnogi požele u svom društvu. Neki će se pokazati koliko mogu biti zabavni. Izlazaka neće nedostajati. Oni u vezama mnogo će se kretati među ljudima, a voljena osoba će ih slediti. KARIJERA: Volite uspeh više nego prosečnost, ali ovih dana ipak ćete morati da odradite i neke dosadnije poslove. Oni su temelj za nešto više, pa ne filozofirajte oko toga. Budite vredni kako samo vi znate, a rezultati će već doći kasnije. ZDRAVLJE&SAVET: Ista merila važe za sve.

BIK

LJUBAV: Većim delom ove nedelje vladaće opuštenost između vas i voljene osobe. Ništa više neće biti isforsirano, a dani će vam spontano donositi prilike za ljubav. Vaše lično neraspoloženje dolaziće iz drugih područja života, pa to zanemarite. KARIJERA: Koliko ste dugo planirali neke poslovne poteze, toliko sad imate prilike da pokažete svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge, a na vama je da to prihvatite i kao novu odgovornost. Budite profesionalni. ZDRAVLJE&SAVET: Trošićete na lepe stvari.

BLIZANCI

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se dobro zabavljati i biti bez pritiska da se nešto mora postići. Otuda ćete zaista uživati s partnerom. Spontanost koja će se razviti među vama biće dobrodošlo osveženje. Samci će uspešno zavoditi druge. KARIJERA: Verovatno će se meriti vaša postignuća u radu. Budite spremni na to. Neki će gledati da vam izvuku neku staru manu ili grešku koja je zaboravljena. Nemojte tome pridavati značaj, jer je mnogo više dobrog nego lošeg. ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i predstavite se drugima.

RAK

LJUBAV: Bićete zanimljivi većini ljudi s kojim dolazite u kontakt. U takvim okolnostima možete lakše osvojiti nečije srce. Ako ste još sami, doterajte se i izlazite. Oni u vezama biće potpuno svesni da je njihova ljubav jaka. Uživaće. KARIJERA: Verovatno ćete odlično prosperirati u finansijskom smislu. Neki će doseći rešenja koja su dugo bila nemoguća. Bićete zadovoljni materijalnim postignućima, ali svet pustolovina i dalje će vam biti izazov kojem ne možete da odolite. ZDRAVLJE&SAVET: Idite za svojom intuicijom.

LAV

LJUBAV: Većinom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jedan dan biće sjajno, a drugi nikako. Najbolje se da se ovaj drugi dan osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi. KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano bez previše pitanja. ZDRAVLJE&SAVET: Boravak u prirodi bi vas osvežio.

DEVICA

LJUBAV: Povremena otuđenost koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da poradite na svojoj ličnosti. Ovo je prolazna faza kroz koju lakše prolazite s humorom. KARIJERA: Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza. ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte tehnike relaksacije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.