Nedeljni horoskop od 2. do 8. januara 2017

Nedeljni horoskop od 2. do 8. januara 2017: Nove nade, nova iščekivanja, nova uzbuđenja i iznenađenja vas svakako očekuju u Novoj godini. Najsrećniji znaci u prvoj nedelji 2017. godine biće, prema tvrdnjama astrologa, Jarac, Bik i Ribe, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebalo bi češće da izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

KARIJERA: Niste sigurni u svoje ideale. Zato tražite nove uzore. Neki će jednostavno početi da oponašaju osobe iz njihove profesije koje im se sviđaju. I to je u redu poneki put, ali treba doći do sebe i svojih specifičnosti. Pozabavite se svojim ciljevima.

ZDRAVLJE&SAVET: Punite baterije relaksacijom.

BIK

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice, s tim da će im odnos s voljenom osobom pomalo škripiti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osećati prava radna atmosfera. Vi ćete verovatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Neko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete podsticati i sebe i kolege.

ZDRAVLJE&SAVET: Manjak energije nadomestite dobrim planom.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolaziće prolazno turbulentno razdoblje gde treba da pokažu dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u jalove rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.