devojka

Nedeljni horoskop od 19. do 25. marta 2018: Ispratićemo zimu i poželeti dobrodošlicu proleću a kako će se to odraziti na vaš emotivni i poslovni život, ali i na zdravlje saznajte u ovonedeljnom horoskopu. Ono što je izvesno je da je ova sedmica krajnje obećavajuć period za osobe rođene u znaku Škorpije, Jarca i Riba, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete da ostvarite lepa poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte da samujete jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze ambicije. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na sunce i u prirodu. To će vas osvežiti.

BIK

LJUBAV: Ako želite nekoga da osvojite, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo sedmice donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da biste mogli da se razmašete. Idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme da  pokažete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pred vama je dug put.

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. MARTA 2018: Ovo je definitivno sjajan period za Jarčeve, Škorpije i Ribe

BLIZANCI

LJUBAV: Činiće vam se kao da baš nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usresredite na sebe i preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji nisu razmislili o sebi verovatno će se suočiti s posledicama svojih ambicija i tek sad će uvideti gde su pogrešili. To je korak prema napred.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite predusretljiviji s ljudima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.