Dnevni horoskop za 20. januar 2019.
Dnevni horoskop za 20. januar 2019.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2018: Zvezde će u ovom periodu biti najviše naklonjene osobama rođenim u znaku Raka, Jarca i Riba a šta očekuje vaš znak saznajte u uvonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i mira.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za žurbom.

Nedeljni horoskop od 19. do 25. februara 2018

BIK

LJUBAV: Verovatno je da ćete dati sve od sebe da osvojite osobu koja vam je jako draga, a primetićete i to da vas drugi stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušaće da osveže odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvoriće se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovog puta od toga će zavisiti mnogo toga. Pokažite šta znate.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god se zatekli, širićete glas razuma.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaši emotivni odnosi od ove sedmice razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i srećniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Malim koracima može se preći jednaka udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje dešavanja nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se prevazići originalnijim rešenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.

ZDRAVLJE&SAVET: Blagi pad imuniteta. Jednostavno olabavite.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.